Новият модел на Samsung от премиум серията Note – Note 9 беше едно от най-очакваните от потребителите устройва за тази година, а чакането си заслужаваше. Samsung Galaxy Note 9 e обновен с най-големия 6.4 – инчов SUPER AMOLED дисплей от Samsung до момента. Инфинити дисплея на Note 9 предлага невиждано до момента мултимедийно изживяване от смартфон. YouTube определя новият модел на Samsung като устройство, което е в състояние да представи най-доброто от интернет платформата.

Освен дисплея, Galaxy Note 9 притежава най-интелигентната камера представяна до момента от модел на марката Samsung. Тя използва иновативна технология за да идентифицира елементи от снимката, има двойна апаратура и се настройва спрямо светлината, затова кристалната качество на снимка, направена от Note 9 e гарантирано. И ако все още не сте впечатлени, Note 9 идва с 128 GB памет и допълнителен слот за карта с размер до 512 GB, за да имате достатъчното място за уникалните снимки които прави новият ви смартфон.

Запазената марка на серията Note e S Pen, сега усъвършенствана с Bluetooth с едно кликване, чрез който е възможно да се правят групови снимки, да се сменят слайдове на презентация, да се спира и пуска на пауза видео и други.

samsung-galaxy-note-9

Galaxy Note 9 e снабден с 4000 mAh батерия, най-голямата до момента, позволяваща разговори, снимки и игри и писане на SMS-и от сутрин до вечер, и за да може да се насладите на ампеража на батерията напълно, Galaxy Note 9 притежава водеща в индустрията, разработена от Samsung технология за охлаждане Water Carbon Cooling, която гарантира непрекъсната работа с устойството.

Вашият коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment