Разкодирането на мобилен телефон означава отключването на опцията му да работи с всякаква сим карта, без значение от мобилния оператор, от който сте я взели, съответно от който сте взели апарата. С други думи, веднъж разкодиран, вашият телефон може да ползва всякакви сим карти, в това число и такива на мобилни оператори, работещи извън пределите на страната ни.

Разкодирането на телефон е сред най-популярните услуги в сервизите за мобилни устройства, а ако трябва да посочим най-популярният модел мобилен апарат, за който получаваме заявки за разкодиране, категорично, ще дадем за пример iPhone. Това е така, защото в повечето случаи телефонът на Apple се купува извън България, където е по-евтин и най-често самият апарат бива доставен до нас заключен, тоест невъзможен да работи със сим карта на български оператор.

В нашия сервиз получаваме десетки заявки за разкодиране на iPhone. Но не се притеснявайте, няма да върнем вашата, защото екипът ни от професионалисти е попълнен от ценни кадри, които си вършат работата отлично и изключително качествено. Затова ние сме готови да разкодираме вашия iPhone във възможно най-кратки срокове.

razkodirane-na-iphone

Моля, запомнете, че след като получите телефона си разкодиран, той oстава фабрично отключен завинаги, може да работи с всеки един оператор по света, а също така и продължава да бъде отключен след всеки нов update на софтуера или връщане към фабричните настройки –плюс цената му значително се повишава, но пък не се нарушава гаранцията.

Разкодирайте своя iPhone при нас!

Ако вашият мобилен телефон iPhone има нужда от разкодиране, за да може да работи с различни СИМ карти, заповядайте в нашият сервиз в София.

Обади се и попитай за цена!

Ние ви даваме възможността да ползвате своя телефон с марка iPhone  с всякакви SIM-карти, без значение от оператора ви. Екипът ни разполага с пълен набор от консумативи за разкодиране на всички модели iPhone.
Можете както да дойдете директно и лично до нашия сервиз, така и да ни изпратите вашия телефон, за да го разкодираме, ако живеете в далечно населено място или нямате време да идвате директно до офиса ни. След като получим в ръцете си апарата, който трябва да бъде разкодиран, ние проверяваме към кой оператор е заключен и го разкодираме в максимално кратки срокове. Освен това, ние ще ви предложим услугата си по разкодиране на iPhone на изключително разумна цена, според трудноста и времето, което ще ни бъде нужно за извършване на работата.

Защо да разкодираш телефона си с марка iPhone при нас ли? Ами защото ние сме професионалисти, знаем как да работим качествено и се съобразяваме в зависимост от вашето лично свободно време и с вашите правила!

При нас можете да получите услуга разкодиране на всички модели мобилни терефоти Apple:

  • Разкодиране на iPhone 7, iPhone 7 Plus
  • Разкодиране на iPhone 6, iPhone 6S
  • Разкодиране на iPhone 5, iPhone 5S, iPhone 5C
  • Разкодиране на iPhone 4s, iPhone 4
  • Разкодиране на iPhone 3, iPhone 3GS, iPhone 3G

При въпроси, не се колебайте да се се свържете с нас
и ще получите безплатна консултация и диагностика.