Разбирайки нуждата от мобилно устройство на нашите клиенти, се стараем нещата да се случват възможно най-бързо. Затова в рамките на няколко часа установяваме какъв е проблема и го отстраняваме в най-кратки срокове.

Не, правилно направената диагностика е 90% от решението на проблема, в GSM Сервиз Експерт държим на качеството и ако проблема не е очевиден (като счупен дисплей) е хубаво телефона да остане в сервиз, както казахме за няколко часа.

Всичко зависи от модела на телефона, и ремонта от който се нуждае. Може да се свържете с наш консултант по телефона, за да разберете времетраенето на ремонта от който се интересувате. Ако технологичното време за ремонт на вашият телефон е по-дълъг като период от време ще ви осигурим оборотен телефон.

Да, ремонтите ни се извършат на място в сервиза – гр. София, бул. Черни връх 88

Да! И то без допълнително заплащане или искане от клиента, просто се предлагат за кратък срок от време, в много от случаите е въпрос на минути. Имаме място където нашите клиенти могат да изпият чаша ароматно кафе и да изчакат докато ние отстраним проблема. Може да се свържете с наш консултант за да разберете колко време ще отнеме ремонта на Вашето устройство.

Не, не обслужваме гаранционни телефона.

И тук всичко зависи от модела на телефона. Разбираме желанието Ви, когато нещо очевидно работи да не се сменя, но повечето модели телефони не позволят смяната само на стъкло от технологична гледна точка. 90% от телефоните на Samsung позволяват смяната само на стъкло. Телефоните на марка Apple също подлежат на смяна само на стъкло. За всички останали модели може да се обърнете към наш консултант, за да ви предложи най-добър вариант за ремонт.

Може! След качествено направена профилактика във възможно най-кратък срок от време след намокрянето 90% от телефоните се оправят. Много е важно да не се опитвате сами да го подсушавате с подръчни материали (сешоар или поставяне на радиатор), слагането на зарядно при устройство пълно с вода също е противопоказно.

Информацията на телефона се губи в случай на проблем със софтуера на телефона, при хардуерен ремонт информацията няма общо. За всички случаи в които има възможност за изтриване, ще бъдете уведомени предварително.