Поляли сте вашия iPhone с вода или друга течност? Ако вашия iPhone е намокрен, не изпадайте в паника, той може да се поправи. Важно в тази ситуация е да не предприемате необмислени действия и да не се опитвате да разрешите проблема сами, защото това най-вероятно ще доведе до невъзможността устройството да работи нормално отново.

Честа практика сред потребителите е да се опитат на изсушат устройството със сешоар, но имайте предвид, че това може да доведе до намокрянето на зони, където вода не трябва да попада и често това прави проблема неспасяем.

Ако ви се случи да изпуснете във вода вашия iPhone или да го полеете, изключете го и го донесете в нашия сервиз и ние незабавно ще го разгледаме и ще направим всичко възможно да го оправим. В нашия сервиз за ремонт на iPhone притежаваме богат опит с намокрени телефони, така че можете да сте сигурни, че поверявате вашето устройство в най-добрите ръце.

ремонт на айфон след поливане

Намокрили сте или сте изпуснали във вода вашия iPhone?

Ако сте намокрили с вода или друга течност вашия iPhone, свържете се с нас и ние ще ви помогнем.

Обадете се и попитайте за цена!

Ако сте изпуснали вашия iPhone във вода или сте го поляли с вода или друга течност, уверете се, че сте го изключили и го донесете при нас.

Свържете с нас и ние ви обещаваме да отстраним наличния проблем и да ви изненадаме с чудесна оферта в кратък срок и добра цена за услугата. Не се колебайте да зададете въпросите си и да получите допълнителна информация от нас. Ние сме на ваше разположение!
Очакваме ви!