Марката телефони Xiaomi излиза за пръв път на пазара през 2011г. и през 2014г. става третият мобилен бранд в Китай и шестият по продажби в света. Компанията започва дейността си с разработката на Android – фирмуера MIUI, като първият им модел пуснат на пазара е с вграден такъв. Заради конкурентноспособните си характеристики и ниско бюджетната си цена, телефоните с марката Xiaomi са предпочитани от потребителите. Освен с това, моделите се отличават и със стилния си дизайн, който няма как да не ви се хареса.
И все пак на всеки може да се случи нелеп инцидент и вследствие на изпускане или удар вашият мобилен телефон Xiaomi да има нужда от сервиз.

В GSM Сервиз Експерт предлагаме както хардуерен така и софтуерен сервиз за вашият мобилен телефон Xiaomi и разполагаме с резервни части за почти всички модели. Ако имате нужда от ремонт, заповядайте, ще извършим БЕЗПЛАТНА диагностика, за да установим какъв точно е проблема и да го решим възможно най-бързо, най-правилно и на най-ниска цена.

Сервиз за Xiaomi

Имате нужда от сервиз за Xiaomi?

При проблем с вашия Xiaomi мобилен телефон, заповядайте в нашия сервиз в София.

Обадете се за цена!

В GSM Сервиз Експерт предлагаме както хардуерен така и софтуерен сервиз за вашият мобилен телефон Xioami и разполагаме с резервни части за почти всички модели. Ако имате нужда от ремонт, заповядайте, ще извършим БЕЗПЛАТНА диагностика, за да установим какъв точно е проблема и да го решим възможно най-бързо, най-правилно и на най-ниска цена.

Нашият сервиз на Xioami извършва следните услуги:

  • Счупено/пукнато стъкло на LCD дисплей
  • Смяна на хардуерни компоненти
  • Козметични проблеми
  • Софтуерни ремонти
  • Смяна на батерия на Xioami
  • Смяна на букса за зареждане на Xioami
  • И други.

Доверете се на професионалистите в сервизните услуги на мобилни устройства с марката Xioami. Доверете се на нас!

При въпроси, не се колебайте да се свържете с нас
и ще получите безплатна консултация и диагностика.
Доверете се на професионалистите в сервизните услуги на мобилни устройства с марката Xioami. Доверете се на нас!

Взимане и връщане на вашето Xiaomi

GSM Сервиз Експерт мисли за своите клиенти. За вашето удобство предлагаме услугата “Взимане и връщане на мобилно устройство“, с която можете да изпратите своето мобилно устройство директно при нас и след ремонт ние да ви го върнем.

Ние ви даваме възможност за изпращане с куриер от следните градове: София, Пловдив, Варна, Бургас, Плевен, Стара Загора, Русе, Смолян, Разград, Силистра, Ловеч, Търговище, Кърджали, Кюстендил, Монтана, Видин, Габрово, Враца, Велико Търново, Благоевград, Пазарджик, Ямбол, Хасково, Перник, Шумен, Добрич, Сливен и от цялата страна.