В предвид функциите които изпълняват смартфоните, ни става ясно че са неизменна част от нашето ежедневие. Както всяко ползвано нещо, то с времето започва да създава проблеми.
Според експертите причина номер едно – тоест най-често срещаната такава – за неправилно функциониране на вашият мобилен телефон е, повредена батерия.

Обикновено признаци за проблем с батерията на мобилен телефон са:

  • Нуждата от зареждане по няколко пъти на ден
  • Рестартиране на телефона или изключване
  • Прекалено бързо покачване на проценти при зареждане, като се има в предвид, че всяка батерия има определен брой зареждане и разреждане.
Смяна на батерия на телефон смартфон

Имате нужда от смяна на батерията на вашия телефон?

Ако вашият мобилен телефон има нужда от смяна на батерия, заповядайте в нашия сервиз в София или Пловдив и ние ще ви помогнем.

Обадете се и попитайте за цена!

Причината за проблема на вашата батерия може да идва от зареждане с некачествено зарядно, в следствие на удар или намокряне, изпитание на температури (топлина, студ) или просто фабричен брак на самата батерия и други. В следствие на повреда на вашата батерия има вариант и т я да се подуе.
Батериите се подуват поради неправилно протичане на химическа реакция в нея, отделя се газ и се повишава налягането. Ако газовете вътре в батерията се натрупат твърде много, то ще създаде свръхналягане което ще доведе до излизането на газът навън. В контакт с кислород батерията се пали!
НЕ ПАЗЕТЕ НАДУТИ АКУМУЛАТОРНИ БАТЕРИИ ВКЪЩИ!

Смяна на развалена батерия на телефон смартфон
Подута батерия на телефон

Ако имате възможност при наличие на такава батерия да я извадите от телефона, независимо, че и надути батериите понякога работят те са опасни, освен че се запалват, при уголемяване на размера си могат да повредят вашият дисплей или корпус.
Ако все пак смартфона ви е капсолован и не може да извадите батерията сами, ние сме насреща!
Ще направим БЕЗПЛАТНА ДИАГНОСТИКА за да проверим състоянието на батерията ви, и ще извършим смяната на батерията в най-кратък срок от време, като ви даваме гаранция за новата батерия.

Обадете ни се или ни пишете в контактната форма ако смятате, съмнявате се или се чудите дали имате проблем с вашата батерия на телефона! Ние ще ви предложим качествена и навременна услуга смяна на батерия на мобилен телефон или смартфон на достъпна цена и в максимално кратки срокове!