Нашият екип от професионалисти и експерти по новите технологии и най-вече по мобилните устройства разполага с нужните умения и инструменти, за да се справи с всякакви проблеми.
Ние сме на ваше разположение за диагностика на проблема, а също така и за разрешаването му, ако той е вече ясен или ние сме го локализирали и обсъдили с вас. Веднага става ясен, например, проблемът с буксата за зареждане на телефон. При него зареждането не се получава или става в рамките на повече време от обикновено, а понякога и дори е виден: буксата е наранена, изкарана до определено положение и т.н.
За съжаление, буксата е такава част, която не може да се поправи, а дори и ремонтът да е възможен, времето и усилията, необходими за него няма да си заслужават. Особено по сравнение с цената на стандартната букса за зареждане на телефон в днешни дни и на съвременния пазар. Ето защо при наличието на проблем с буксата за зареждане на телефон, ние препоръчваме навременна смяна на букса.

Смяна на букса за зареждане на мобилен телефон

Освен услугата смяна на букса за зареждане, можем да ви предложим и закупуването на букса. Гарантираме достъпни цени без да правим компромис с качеството или оригиналния произход на компонента.

Молим ви да имате на предвид, че в случай на налична букса за зареждане специално за вашия модел телефон е по-добре да оставите на професионалист да я смени.
Ние приемаме и заявки за смяна на буксата при наличие на такава у клиента.
Добре е обаче смяната да се извърши от експерт. Така ще си гарантирате, че телефонът ви ще бъде в изправност дори след поправката. Имайте на предвид, че смяната или възстановяването на буксата за зареждане е изключително сложен процес, който изисква специално оборудване и богат опит с тази техника.

Имате нужда от смяна на буксата за зареждане?

Ако вашия мобилен телефон има проблем с буксата за зареждане, то не се колебайте, а ни потърсете или заповядайте в нашия сервиз в София и ние ще ви помогнем.

Обадете се и попитайте за цена!

При нас ще получите изключително добро и вежливо отношение. Също така, при нас намирате готови решения за повредата на буксата за зареждане. Дори да нямате налична такава във вас, когато ни носите самия апарат за диагностика или ремонт, ние ще ви намерим в максимално кратки срокове. Държим да знаете, че сме наясно колко неприятно е човек да остане без телефон. Ето защо сме на ваше разположение за услугата и ви гарантираме, че ще я извършим в най-кратки срокове.
При други проблеми, можете да видите нашите услуги за поправка на Samsung.

Обадете ни се или ни пишете в контактната форма ако смятате, съмнявате се или се чудите дали имате проблем с буксата за зареждане на вашия мобилен телефон! Ние ще ви предложим безплатна диагностика и ако е нужно, качествена смяна на нужния компонент.