Марката Vertu са изключителни и наистина уникални мобилни телефони.
Те се характеризират с луксозната си визия и компоненти, сред които са и скъпи материали като сапфирено стъкло за дисплей, скъпоценни камъни за отделни бутони, а също така и естествена кожа за панел.
При всички случаи за Vertu си говорим, когато става въпрос за наистина луксозен телефон, който обаче като всеки друг, може да се повреди.

Нашият екип от професионалисти и експерти в областта е тук, за да ви предложи отлична помощ, профилактика, диагностика, ремонт и сервиз на телефони Vertu.
Поради наличието на по-пипкава и сложна работа, ремонтът на този вид телефони изисква специални умения и качества.
Такива са в длъжностната характеристика на всеки от нашите служители, така че можете да бъдете сигурни: вашето устройство е в сигурни ръце.

Ремонт и сервиз на телефони Верту

Ето защо ако вашият телефон Vertu не може да се зареди, не показва някакво изображение, забавя се във възпроизвеждането на видеа (така нареченото и толкова дразнещо засичане) или изпитва затруднения в някаква друга функция, обърнете се към екипа ни. Ние ще ви разясним предварително какъв е проблемът и едва след като се съгласите на нашата оферта за поправка и цена, ще се наемем с осъществяването й и то в най-кратки срокове.

Имате ли проблем с вашия телефон Vertu?

При проблем с вашия мобилен телефон Верту, заповядайте в нашия сервиз в София.

Обадете се и попитайте за цена!

Сервиз Телефони Vertu

За да поправим вашия телефон Vertu екипът ни прибягва до най-модерното и професионално оборудване, което позволява точно определяне на щетите и идентифициране на неправилното функциониране на отделните елементи. В случай че се наложи, нашите специалисти ще се заемат и с планиран общ преглед на вашия Vertu. Такива проверки могат да открият възможни проблеми и да предотвратят сериозните щети.

Моля, имайте на предвид, че ние може да се справим с проблемите на следните модели телефони Vertu: Ascent, Ascent Ti, Signature, Signature S design, Constellation, Constellation Ayxta. Обикновено става въпрос за някой от следните проблеми: след продължителната употреба на той губи своята красота. Също така, елементите покрити с кожа се износват, цветът на телефона става неясен.

Телефонът ви, освен това, може и да се полира, в резултат на което, цветът отново е ярък и шикозен, всички драскотини биват премахнати. Освен с ремонт, ние можем да сменим и дадени повредени части на вашия телефон, като се наемаме и с тяхното откриване в търговската мрежа.
Знаете, че за телефон Vertu може и да не е особено лесно да се намери конкретната част. Заемаме се и със замяната на говорители, микрофони и платки, които са отговорни за качеството на предаване и приемане на сигнала. Ако на вашия Vertu е повреден екрана, ние можем да се заемем и с тази работа, като отново предлагаме кратки срокове и конкурентни евтини цени.

Свържете се с нас за повече подробности във връзка с услугата ни сервиз и ремонт на телефони Vertu, за да ви дадем повече информация и конкретни детайли!

Очакваме ви!

Взимане и връщане на вашия Vertu

GSM Сервиз Експерт мисли за своите клиенти. За вашето удобство предлагаме услугата “Взимане и връщане на мобилно устройство“, с която можете да изпратите своето мобилно устройство директно при нас и след ремонт ние да ви го върнем.

Ние ви даваме възможност за изпращане с куриер от следните градове: София, Пловдив, Варна, Бургас, Плевен, Стара Загора, Русе, Смолян, Разград, Силистра, Ловеч, Търговище, Кърджали, Кюстендил, Монтана, Видин, Габрово, Враца, Велико Търново, Благоевград, Пазарджик, Ямбол, Хасково, Перник, Шумен, Добрич, Сливен и от цялата страна.