LG е марка с доказани качества, но въпреки това, както при всички други мобилни устройства, понякога стъклата и дисплеите им се надраскват, пукат и чупят. Ако такъв е и вашият случай, имате нужда от сервиз за LG.

Дори на предпазливите собственици на LG, които са осигурили на телефона си калъф и протектор, може да се случи да го изпуснат и да причинят щети на дисплея. Ако това ви се случи, не се притеснявайте, а се свържете с нас и ние незабавно ще извършим смяна на стъклото или дисплея на вашия LG.

Напуканият, надраскан или счупен дисплей на LG сериозно уврежда качеството, което получавате при извършването на ежедневните си дейности. Ако телефонът ви се нуждае от ремонт, не отлагайте, а се обърнете към нас и ще ви помогнем, като извършим ремонта в най-кратки срокове и на изключително добра цена!

В случай, че сте заети и нямате възможност да ни донесете устройството в работно време, на място в сервиза, можете да ни го изпратите по куриер и ще го получите поправено обратно по най-бързия начин. Работим бързо, коректно и с внимание към всеки детайл.

Имате нужда от смяна на вашия LG дисплей?

При проблем с дисплея на вашия LG мобилен телефон, заповядайте в нашия сервиз в София или Пловдив и се възползвайте от безплатна професионална диагностика.

Обадете се и попитайте за цена!

Защо да разчитате на нас, когато става въпрос за смяна на дисплей на LG:

  • Защото по-евтини цени на пазара няма да намерите
  • Защото за нас доволният клиент означава добре свършена работа
  • Защото работим бързо, дори когато случаят е спешен. Ние знаем колко неприятно е да останете без телефона си!
  • Защото можем да намерим дисплей вместо вас и то на супер ниска цена
  • Защото можем да се справим със смяната на дисплея на всеки модел на LG
  • Защото изслушваме клиента си и държим да изпълним всичките му изисквания
  • Защото вярваме, че без уникалната и кристално чистата си картина на дисплея един LG просто не е същият!