Ремонт и сервиз на лаптопи и компютри

Имате нужда от ремонт на вашия компютър?

При проблем с вашия лаптоп, настолен компютър, конзола или джойстик заповядайте в нашият сервиз в София.

Обадете се и попитайте за цена!

В GSM сервиз Експерт имаме дългогодишен опит в правенето на смартфони и милиони запитвания за това: А компютри правите ли?
Дълго време отговора на този въпрос беше не, отлагахме да започнем с цел предоставяне на най-добрите услуги, като бързина и качество относно ремонта на смартфони и таблети.
Но, имаме добри новини! Вече правим и преносими компютри, разширяваме екипа и възможностите си с цел удобство за нашите клиенти които ни се доверяват вече над 10 години.

В сервизен център Експерт можем да отремонтираме както Вашият смартфон и таблет, така и вашият настолен компютър, лаптоп, конзола или джойстик и др.

Можем да помогнем с:

  • Диагностика и ремонт на хардуерни ремонти
  • Софтуерна инсталация и конфигурации
  • Подмяна и конфигурация на компоненти дънна платка, процесори, твърди дискове, RAM и др.
  • Инсталиране, конфигуриране и актуализиране на операционни системи.

И понеже отдавна сме в сферата на технологиите, знаем колко важно времето за Вас, нашите клиенти, затова се стремим да завършваме ремонтите възможно най-бързо без да правим компромис с качеството им!

Ако имате нужда от ремонт на Вашият настолен или преносим компютър, телефон, таблет  или конзола, може да се доверите на нас, както правят нашите клиенти вече над 10години! Свържете се с наш консултант за да получите подробна информация или посетете нашият офис.

Сервиз Експерт София

Доверете се на експертите в областта и не правете компромиси с качеството на обслужване, когато става въпрос за вашия компютър.

При въпроси, не се колебайте да се се свържете с нас
и ще получите консултация и диагностика.