В GSM Сервиз Експерт предлагаме смяна на задно стъкло Xiaomi. Разполагаме с резервни части за всички Xiaomi модели и цветове.
Ако имате нужда от смяна на вашето задно стъкло, заповядайте, ще направим БЕЗПЛАТНА диагностика, и ще извършим ремонта възможно най-бързо, най-правилно и на достъпна цена.

Едно от първите неща, които грабва потребителите е външният вид на телефона, затова и всички производители се надпреварват, в това кой модел ще изглежда по-добре. В последните години определено стъкленият гръб измести корпуса.

Не можем да отречем, че визуално GSM-ът е като бижу, но всъщност дали това е надеждно?
По този начин освен дисплей, който може да се повреди при изпускане, има и задно стъкло, което е също толкова уязвимо.

Смяна на задно стъкло на Xiaomi

Колкото и незначително да изглежда една малка пукнатина на стъклото, това далеч не е така. То играе важна роля за цялостната структора и често пъти един пробив може да доведе до понижено ниво на протекция, в следствие на което телефонът ви вече не е защитен от вода, влага и прах.

Имате нужда смяна на задното стъкло на Xiaomi?

При проблем с корпоса на вашия Xiaomi мобилен телефон, заповядайте в нашия сервиз в София.

Обадете се и попитайте за цена!

За щастие в GSM сервиз Експерт разполагаме със заден капак на Xioami за всички модели и всички цветове, освен това можем да направим смяната в най-кратък срок!

Свържете се с наш консултант по телефона, за да разберете колко ще струва смяната на задното стъкло за вашия модел Xioami.

При въпроси, не се колебайте да се свържете с нас
и ще получите безплатна консултация и диагностика.
Доверете се на професионалистите в сервизните услуги на мобилни устройства с марката Xioami. Доверете се на нас!

Взимане и връщане на вашето Xiaomi

GSM Сервиз Експерт мисли за своите клиенти. За вашето удобство предлагаме услугата “Взимане и връщане на мобилно устройство“, с която можете да изпратите своето мобилно устройство директно при нас и след ремонт ние да ви го върнем.

Ние ви даваме възможност за изпращане с куриер от следните градове: София, Пловдив, Варна, Бургас, Плевен, Стара Загора, Русе, Смолян, Разград, Силистра, Ловеч, Търговище, Кърджали, Кюстендил, Монтана, Видин, Габрово, Враца, Велико Търново, Благоевград, Пазарджик, Ямбол, Хасково, Перник, Шумен, Добрич, Сливен и от цялата страна.