Като при всички телефони, стъклото на Самсунг също може да бъде счупено, пукнато или надраскано.
Samsung телефоните притежават модерния сензорен дисплей Super Amoled.
Казано накратко, Super AMOLED сензорният дисплей на Samsung интегрира сензори за докосване със стъклената повърхност на горния панел, което означава, че е премахнат един слой стъкло и с него, един слой въздух. Това именно е нещото, което прави Super AMOLED дисплеят супер. А Samsung са единствените до момента, които го произвеждат. Ако трябва да бъдем по-точни, самата технология AMOLED е известна с това, че премахва един слой стъкло и въздух, което означава, че Super AMOLED премахва общо два.
За това и смяната само на стъкло на този дисплей не е никак лесна задача.

Имате нужда от смяна на стъкло на Samsung?

При проблем с дисплея, тъчскрийна или стъклото на вашия Самсунг телефон, заповядайте в нашия сервиз в София.

Обадете се и попитайте за цена!

Взимайки впредвид и последните модели от S серията на Samsung (s6 edge, s7 edge, s8) и извитият им AMOLED дисплей, задачата става почти невъзможна. За нас обаче, това не проблем. Разполагаме с нужната техника и  сменяме стъкла за всички модели на Samsung, работейки с най-висок клас материали, гарантирайки и за безпроблемната работа на вашият Super AMOLED дисплей след това.

Имайте впредвид, че нанавременната смяна на стъкло, може да повреди вашият работещ дисплей! Ако все пак се наложи смяна на дисплей на Samsung, работим с официални резервни части от производителя, защото както казахме единствено Samsung произвеждат така наречения Super AMOLED ДИСПЛЕЙ.

В комплект с оригиналния модул влизат защитното стъкло, amoled HD дисплей, HOME бутона, конектора за зареждане и рамката на дисплея.
Като освен качествено се стремим да извършваме ремонти и възможно най-бърза! Ако не сте сигурни дали повредата е само в стъклото или в целият дисплей, ние сме насреща за да ви помогнем и отговорим на всички ваши въпроси.

Счупено стъкло на Самсунг
Поправено счупено стъкло на Самсунг
Счупено стъкло Samsung преди и след

При въпроси свързани със смяната на стъкло на Samsung,
не се колебайте да се свържете с нас и ще получите безплатна консултация и диагностика.