Новият Huawei Mate 20 Pro е вече на пазара. Смартфонът в от висок клас и може да се намери на цена от 1049 €.
Китайската фирма производител е втора по мащаб на производство на смартфони в света, след Samsung и влага значителни суми в изработката на красиви и функционални устройства с иновативни дизайни.
Ако вече сте запознати с новата серия P на Huawei, ще останете приятно изненадани и от новия Huawei Mate 20 Pro.

Кои са най-впечатляващите функции на новият Huawei?

– Qi – съвместимо безжично зареждане от телефон до телефон – т.е. можете да зареждате iPhone или Samsung телефон като го поставите срещу Mate 20 Pro.
– Можете да отключвате телефона си чрез разпознаване на лице, подобно на iPhone.
– притежава и функция за разпознаване на пръстови отпечатъци, която работи гладко още от първо докосване.
– новият модел на Huawei е снабден с камера с 3 лещи, задвижвани от Leica. Интелигентно следи предмета на снимките и има филтри за видео в реално време, като ви позволява да правите красиви супер широки, както и близки снимки.
– работи с Android 9 Pie

huawei-mate-20-pro

Какво интересно открихме след няколко дни работа с Huawei Mate 20 Pro?

The Mate 20 Pro е Jumbo телефон с извит екран, OLED, 6.39 – инчов екран. Както други водещи смартфон устройства в момента, The Mate 20 Pro също е с голям екран, без големи черни граници.

Актуализацията на интерфейса прави телефона изключително бърз.

Ъпгрейда към EMUI 9, вътрешния интерфейс на Huawei позволява бързото отваряне на приложенията и улеснява работата с тях.

Относно камерата, партньорството на Huawei с Leica, със сигурност за пореден път е дало добър резултат. Смартфонът е на топ ниво, когато говорим за впечатляваща телефонна фотография. С този телефон можете да правите невероятни макро снимки, с изключителна прецизност в детайлите. За това помага ултра широкия обектив, който ви позволява да снимате от 2,5 см разстояние.