През последните години Huawei става все по-актуална марка и вече съвсем заслужено се нарежда сред мобилните лидери на пазара. Това се дължи на отличния дизайн, на функционалностите и техническите им характеристики, а също и на конкурентните им цени.

В нашият сервиз за Huawei можете да се възползвате от пълния спектър услуги за Huawei.
Имайки предвид, че Huawei държат голям процент от телефоните на пазара, една от най-търсените услуги в сервиза е разкодиране на Huawei. Екипът ни притежава богат опит в отключването на Huawei, както и всички необходими консумативи за целта.

В GSM сервиз Експерт разполагаме с богат опит и квалифицирани техници, за да може да отключим вашият телефон бързо и на ниска цена.

След като се разкодира, вашият телефон може да работи с всякакви сим карти, в това число и такива на мобилни оператори, извън пределите на страната.

След като видим устройството, ние проверяваме към кой оператор е заключен и го разкодираме.

Работим на изключително преференциални цени, които се определят от сложността и времето, необходими за извършване на услугата. Разкодираме всички модели телефони и таблети Huawei.

разкодиране на Huawei

Разкодирайте своя Huawei при нас!

Ако вашият телефон Huawei има нужда от разкодиране, за да може да работи с различни СИМ карти, заповядайте в нашия сервиз в София.

Обадете се и попитайте за цена!

Клиентите ни често купуват своя Huawei от един мобилен оператор, но искат да използват услугите на друг. Тогава се налага устройството на да се отключи.

След като вашият телефон или таблет веднъж вече е разкодиран, той си остава фабрично отключен завинаги, може да работи с всеки един оператор и продължава да бъде отключен след всеки ъпдейт или дори след връщане на към фабричните му настройки.

Ако се нуждаете от разкодиране на Huawei, заповядайте на място в сервиза или ни го изпратете с куриер и ще ви го върнем разкодиран в най-кратки срокове.

При въпроси, не се колебайте да се се свържете с нас
и ще получите безплатна консултация и диагностика.