iPhone e сред най-популярните смартфони тези дни, от което неименуемо следва, че са и най-честите посетители на сервизите за мобилни устройства.
Въпреки че телефоните на Apple са повече от сравнително здрави и нечупливи, това си е техника и няма как да се надяваме, че с нашия нищо няма да се случи или в системата няма да се появи някой бъг. Ето защо и във всички подобни моменти на помощ e нашия iPhone сервиз.

Тук сме, за да ви осигурим безплатна диагностика и да преценим заедно дали и колко ще струва най-оптималният за вашия индивидуален случай ремонт. Едва след като обсъдим с вас подробностите по сервизната услуга на iPhone – включително и детайли като срок, смяна на части и цена – стартираме реална работа.

Нашите iPhone сервизни услуги варират, но най-общо ние предлагаме разрешение както на хардуерни, така и на софтуерни проблеми, а освен това можем да разкодираме устройството и да сменим отделни части в него, в това число и панел или дисплей.
Последните се повреждат най-бързо от всички останали компоненти на iPhone-а. Ето защо ние винаги сме заредени с варианти за резервен панел или дисплей за вашия iPhone. Така, вие ще си получите устройството обратно и готово в максимално кратък срок.

Ремонт и сервиз на iPhone Apple

Имате нужда от сервиз за iPhone?

При проблем с вашия iPhone мобилен телефон, заповядайте в нашият сервиз в София

Точно на това – кратки срокове и бързи реакции на повредата, а също така и нормални и напълно разумни за пазара цени – са основните предимства, с които може да се похвали нашия GSM сервиз за ремонт на iPhone. В допълнение, ние предлагаме безплатна диагностика на вашия проблем, а също така и възможност да ни изпратите апарата си вместо да идвате при нас на място. След като го разгледаме и преценим как да процедираме с него, се свързваме с вас за уточняваме на подробности.

Нашият екип от професионалисти и експерти в бранша може да поправи всеки от следните модели на Apple: iPhone, iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 4S, iPhone 5, iPhone 5C, iPhone 5S, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6S, iPhone 6S Plus, iPhone 6 SE, iPhone 7, iPhone 7 Plus. Eто накратко и списъкът с услугите ни:

Доверете се на експертите в областта и не правете компромиси с качеството на обслужване, когато става въпрос за вашия любим смартфон с марката iPhone. Заложете на нашия сервиз на iPhone – ние правилния избор за ремонт на софтуерни или хардуерни проблеми!

При въпроси, не се колебайте да се свържете с нас
и ще получите безплатна консултация и диагностика.