Apple бяха иноватори със стъкления гръб на iPhone 4 още през 2008 г. През 2010 г. преминаха на алуминиев корпус, до 2017 г. когато излязоха моделите iPhone 8 и iPhone 8 Plus, които върнаха стъкления гръб с огледален ефект и нови цветове.
Не можем да отречем, че визията на новите им телефони е впечатляваща, но да си кажем честно, това е още една част, която се чупи при падане.

За разлика от iPhonе 4, на който стъклото беше отделна част от корпуса, от iPhone 8 насам стъклото и корпуса са едно цяло.
За ваша радост, ние от GSM Сервиз Експерт можем да сменим само стъклото на вашия iPhonе и така да ви спестим половината от цената на ремонта.
Разполагаме с първокласни експерти и професионално оборудване, благодарение, на които всичко ще бъде изпипано до последния детайл.

Смяна на стъкло на корпус на iPhone

Имате нужда от смяна на корпусното стъкло на вашия iPhone?

Ако вашият Айфон има нужда от смяна на корпусното стъкло, заповядайте в нашият сервиз в София и ние ще ви помогнем.

Обадете се и попитайте за цена!

И нека отбележим, че ремонтите стават в максимално кратки срокове.
Важно е, обаче да отбележим, че смяната задно стъкло може да бъде извършена само, ако корпуса го позволява, защото в редки случаи след удар се получава изкривяване и отваряне на корпуса.
Затова GSM Сервиз Експерт предлага безплатна диагностика. Така ще можем да ви дадем най-добрия вариант за ремонт, на възможно най-добрата цена.