Панела на iPhone е от отличителните черти на марката. Изчистения дизайн, отхапаната ябълка и пастелните цветове, няма как да ги объркаме. Освен декоративната си функция обаче, корпуса на IPhone има за цел да предпази платката и всички модули вътре в нея от наранявания при изпускане. Това значи че нарушената структура на вашият панел ще бъде проблем при следващо неволно изпускане. Като изключим козметичните забележки които корпуса ви получава след удар, кога е нужно да го сменим за да не създава проблем в работата на телефона?

  • Когато корпуса е получил извивка ( обикновено се получава в средата ) която държи дисплеят, платката и модулите под напрежение.
  • Когато ъглите на корпуса са подбити и пристискат дисплея или бутоните.
  • Когато корпуса се е отворил от щипките.
  • Когато вида му ви дразни, разбира се
смяна на панел на iPhone

Имате нужда от смяна на панела на вашия iPhone телефон?

При нужда от смяна на корпуса (панела) на iPhone, ни потърсете и ние ще ви съдействаме!

Обадете се и попитайте за цена!

Смяната на панел на iPhone (корпус) на пръв поглед не е изглежда сложна – махаш стария слагаш новия и готово, но само така изглежда. Новият корпус идва като корпус – не оборудван, за смяната ви трябва специален набор от инструменти, от старият корпус трябва да се отлепи батерия и всеки един модул който е закачен да бъде внимателно свален и поставен на новият, неправилното сваляне дори на един от модулите може да оскъпи ненужно ремонта или по-лошо да нанесе непоправими щети. За щастие ние от GSM сервиз ЕКСПЕРТ може да сменим вашият корпус за кратък срок от време с гаранция за качествено свършена работа.

При нужда от смяна на панела на вашия iPhone,
не се колебайте да се свържете с нас и ще получите безплатна консултация и диагностика.