iPhone е най-продавания смартфон в последните години, сочат статистики. В предвид лекотата на работа и функциите които изпълнява, е ясно че е и неизменна част от ежедневието ни.
Ако сте внимателни към своя iPhone, той може да работи с години без да създава проблеми, но според експертите причина номер едно – тоест най-често срещаната такава – за неправилното функциониране на вашия iPhone, е повредената батерия.

Невъзможно е да удължим живота на батерията. Всяка батерия има определен брой зареждане и разреждане.
Допълнително, зареждането на телефона с некачествено зарядно, вследствие на удар или намокряне, изпитание на температури (топло, студено) също скъсяват живота на вашата батерия на iPhone.

Смяна на батерия на iPhone
Подута батерия проблем

Батериите имат лошият навик да се подуват, поради неправилно протичане на химични реакции в нея, отделя се газ и се повишава налягането. Ако газовете  вътре в батерията се натрупат твърде много, то ще създаде свръх налягане, което ще доведе до излизане на газът навън. В контакт с кислород батерията се пали!
Освен опасна за Вас батерията е опасна и за телефона ви, при уголемяване на размера си отваря телефона и в повечето случаи прекъсва лентата на дисплея, и дисплея изгасва. Затова не чакайте да се стигне до там, а се свържете с нас за смяна на батерията на вашия iPhone.

Имате нужда от смяна на батерията на вашия iPhone?

Ако вашият Айфон има нужда от смяна на батерия, заповядайте в нашият сервиз в София и ние ще ви помогнем.

Обикновено признаци за проблем с батерията на iPhone са:

  • Нуждата от зареждане по няколко пъти на ден
  • Рестартиране на телефона или изключване
  • Прекалено бързо покачване на проценти при зареждане, като се има в предвид, че всяка батерия има определен брой зареждане и разреждане.

Ако телефона ви проявява някой от тези признаци (или нещо друго необичайно) , ние сме насреща. Ще направим БЕЗПЛАТНА ДИАГНОСТИКА, за да установим състоянието на вашата батерия, а смяната на батерия ще извършим за 15 минути!
Разполагаме с оригинални батерии за всички модели на iPhone, и ви даваме 6 месеца гаранция за тях!

Обадете ни се или ни пишете в контактната форма ако смятате, съмнявате се или се чудите дали имате проблем с вашата батерия на телефона!
Ние ще ви предложим качествена и навременна услуга смяна на батерия на iPhone на достъпна цена и в максимално кратки срокове!