Таблетите са сред най-предпочитаните нови устройства в съвременната дигитална ера, в която живеем. Те съчетават удобствата и практичния дизайн на мобилния телефон с множеството функции, включително за работа и за бизнес целите ви, на нормалния компютър или лаптоп. Точно поради факта, че с тях работим често, и ги пренасяме навсякъде с на, таблетите са и сред най-честите „пациенти“ в нашия сервиз.
Ние от GSM Service Expert сме тук, за да ви кажем обаче, че можем да се справим с всеки проблем на вашия таблет и да ви дадем качество, компетентност и максимално кратки срокове за ремонт, с които да задоволим вашите нужди.

Ние можем да се справим с основните и най-често срещани проблеми на съвременния таблет: изобщо не се включва, дисплеят му е спукан, зарядното на таблета не работи, устройството не се зарежда, когато е включен в тока, а в съвсем не много редки случаи: операционната система има проблеми или батерията има нужда от смяна.

Ремонт на таблети

Ние предлагаме и профилактика на устройството ви. Такава е препоръчителна и в случаите, когато е необходима щателна диагностика на проблем, но и при наличие на по-стар като възраст и модел таблет. Тогава също е възможна и преинсталация или обновяване на операционната система, обновяване на апликациите, сканиране за зловреден софтуер и други.

В зависимост от марката на вашия таблет ние можем да уредим и смяна на конкретни негови части. За ваша сметка можем да намерим необходимите компоненти, като винаги се стараем да закупуваме само оригинални продукти и на високо качество, без да изпадаме в желанието да вземаме най-скъпото и с това да затрудняваме финансово нашите клиенти.

Оставаме на ваше разположение за всякакви въпроси, свързани с ремонт на таблети без значение от марката, годината на производство или операционната система, с която работят. Ние поправяме всякакви модели таблети. Докарайте и вашия, за да ви го върнем като нов.

Имате нужда от ремонт на вашия таблет?

При проблем с дисплея, високоговорителите, батерията, тъчскийна или друг компонент на вашия таблет, заповядайте в нашия сервиз в София.

Обадете се и попитайте за цена!

Обикновено в рамките на 2-3 работни дни успяваме да поправим таблета, но понякога този срок може да бъде удължен, в зависимост както от конкретния проблем, така и от марката, модела и софтуера на устройството.

Нашият екип се състои от експерти в областта на мобилните технологии и кадри, които имат достатъчно опит и умения да се справят с повечето често срещани проблеми при ремонта на таблетите. Ето защо ви гарантираме, че ще останете доволни от нашите услуги и ще ни препоръчате на ваши приятели.

При въпроси свързани със поправката на таблети, не се колебайте да се свържете с нас
и ще получите безплатна консултация и диагностика.