iPad e таблет от висок клас и със световна популярност. Той е олицетворение на марката от която идва – изчистен дизайн, страхотна функционалност и изключително удобство за ползване.
В същото време, няма устройство, което да бъде изцяло застраховано от повреда или дефект, така че iPad не прави изключение в това правило и не разчитайте на това той никога да не се развали. Вместо това бъдете винаги осведомени къде можете да дадете своя iPad на сервиз и ремонт и да бъдете сигурни, че ще ви се помогне навременно и ефикасно.
Ние сме отлично решение за вас, ако случайно имате проблем с вашия iPad. На вашето внимание предлагаме достъпната и винаги на ваше разположение услуга ремонт на iPad таблет.
За съжаление, не можем да твърдим, че iPad е надеждно устройство. Напротив – това е претенциозен таблет, който може да ви служи доста време и в един момент да се окаже с изгоряла батерия, със счупен тъчскрийн, с проблеми в софтуера. С всичко това можем да се справим и да ви ремонтираме таблета в най-кратки срокове, а за услугата да платите конкурентна за пазара цена.

Ремонт на таблети

Повечето таблети iPad, произведени от Apple, се наблюдават характерни повреди от типа на разбито стъкло, счупен екран, нагънат или счупен корпус (драскотините в ъглите на задния панел, както и по корпуса около буксата за зареждане, което се получава заради невнимание), както и липса на зареждане или невъзможно включване на устройството.
Доверете ни се – ние можем да се справим с всичко това! Освен всичко друго, ние ви предлагаме напълно безплатна диагностика. Винаги преминаваме към разрешаването на проблема само след щателна дискусия на алтернативите за ремонт с клиента. Подхождаме индивидуално към всеки потребител и залагаме на приятелското и персонално отношение. А нашият екип специализира в поправката на устройства с марката Apple, така че вашият iPad е в надеждни ръце.

Имате нужда от ремонт на вашия iPad таблет?

При проблем с дисплея, високоговорителите, батерията, тъчскийна или друго на вашия iPad таблет, заповядайте в нашия сервиз в София.

Обадете се и попитайте за цена!

Скъпи приятели, ние предлагаме ремонт на iPad таблетите не само от първо поколение, но и на iPad2, iPad 3, iPad 4, iPad Mini, iPad Mini 2, iPad Mini 3, iPad Mini 4, iPad Pro, iPad Air.

Ремонт и сервиз на Apple iPad
Ремонт и сервиз на iPad Mini
Ремонт на iPad Pro

Доверете се на професионалистите в областта, а ако имате нужда от допълнителна информация за услугата ни ремонт на iPad, моля, свържете се с нас и ние с удоволствие ще ви я предоставим!

Очакваме ви!