Едно от големите предимства на телефоните от японската марка Sony е дисплеят.
Кристална картина и забележителния дизайн и големина на дисплея ни грабват веднага, и това което не можем да им го отречем е камерата.
Както казва производителя „Има снимки, има и снимки със Sony“, но за какво ви е да правите кристални снимки ако имате проблем с дисплея.
Изпуснат, надраскан има черти или изобщо няма образ – имате нужда от смяна на дисплей на Sony – на точното място сте.

В GSM сервиз Експерт може да сменим вашият дисплей в кратък срок, на ниска цена и с гаранция за качество. Имайте в предвид, че като начин на работа Sony е доста лесен, погледнат от сервизна гледна точка не е точно така. Не се доверявайте на непрофесионалисти и не опитвайте сами! Неправилната смяна на дисплея на Sony може да доведе до вторични и дори непоправими проблеми в работата на вашият телефон Sony.
В GSM сервиз Експерт работим внимателно и само с висококачествени части за възвръщане на перфектната визия и работа на вашият смартфон Sony.
И понеже сме сигурни в начина на работа на нашите квалифицирани и опитни техници, ви даваме гаранция за извършения от нас ремонт.

Смяна дисплей, стъкло, екран на телефони Sony

Имате нужда от смяна на дисплейн на телефон Sony?

При счупване, надраскване или друг проблем с дисплея на вашия мобилен телефон Sony, заповядайте в нашия сервиз в София.

Обадете се и попитайте за цена!

Sony телефонът може да покаже дадени дефекти или с времето някоя от функциите му да спре да работи. Най-често обаче се случва така, че ползвателите на Sony имат нужда от следните ремонтни услуги: смяна на дисплей, стъкло или touch screen.
За ваше щастие и удобство, ние сме тук, за да ви помогнем. Сред нашите услуги попада и услугата за смяна на дисплей, стъкло и touch screen на устройство с марката Sony. Ние работим бързо и освен това не държим да идвате на място при нас. Можете спокойно да си спестите разкарването и времето и да ни изпратите своя телефон. След направената от нас диагностика, която е напълно безплатна, наш служител ще ви се обади, за да обсъдите както конкретния проблем, така и нашия план за действие – включително и крайната цена за услугата. Можете да разчитате на нас всеки ден. Готови сме дори да ви окажем спешна помощ, защото знаем колко неприятно е човек да остане без мобилния си телефон за дълго време.
Вижте още услуги за ремонт на телефони Sony

Очакваме вашите обаждания и заявки за ремонт и смяна на дисплей, стъкло или touch screen на Sony по всяко време. Оставаме на ваше разположение!