Ремонт на дънна платка на GSM

Мобилните телефони са най-разпространените устройва в последните години, което веднага ни навежда на мисълта, че ремонтът им е от най-популярните услуги. В предвид функциите които изпълняват новите смартфони, става ясно от колко много електроника се състои това устройство. Затова при нужда от ремонт на GSM, трябва да се доверите на СПЕЦИАЛИЗИРАН СЕРВИЗ ЗА МОБИЛНИ ТЕЛЕФОНИ. В GSM сервиз Експерт извършваме ремонти от най-обикновена смяна на батерия до сложната смяна и запояване на BGA, FBGA и т.н чипове с което се избягва закупуването на нова, скъпоструваща платка.
За извършване на успешен и качествен ремонт е нужна специализирана апаратура и набор от инструменти включващ: професионална докинг станция за запояване с прецизно регулиране на температурите, набор сита за реболване на използваните чипове, микроскопи, камери с макро лещи за визуална инспекция качеството на операциите, вакуумни пинсети, ръчни инструменти с фини накрайници, флюсове и припои за различни температури, набор от топчета припой със специфични диаметри, и не на последно място техническа информация за допустимите температури на загряване на съответния чип и платката, която се ремонтира и най-вече търпение и техническа грамотност от техниците.
Ако имате проблем с платка на мобилен телефон, ние в GSM сервиз Експерт ще ви направим БЕЗПЛАТНА ДИАГНОСТИКА, да за установим какъв точно е проблема и да ви дадем най-доброто решение. Ремонтите се извършват във възможно най-кратък срок и най-ниска цена. И понеже сме сигурни в качеството си на работа, даваме ГАРАНЦИЯ за всеки извършен от нас ремонт.

В GSM сервиз Експерт, освен тежки хардуерни ремонти извършваме още:

Смяна на дисплей
Смяна на батерия
Смяна на букса за зареждане
Смяна на камера
Софтуерна поддръжка
Профилактика и ремонт след намокряне
Премахване на account и други.

За всички тези услуги, правим безплатна диагностика и даваме гаранция за извършеният от нас ремонт.

Телефонът ви има нужда от смяна на дънна платка?

При проблем с дънната платка на вашия мобилен телефон, заповядайте в нашия сервиз в София и се възползвайте от безплатна диагностика и консултация.

Обадете се и попитайте за цена!

При въпроси свързани с ремонта и подмяната на дънна платка, не се колебайте да се свържете с нас.
Ние предлагаме услугата си за всяка точка на България, като вие можете да изпратите мобилния си апарат по куриер, след което ние ще ви го върнем ремонтирана дънна платка и готов за работа.