Дисплейният модул в модерните мобилни телефони представлява оснoвен детайл, който се състои от сензорно (тъч скрийн) или защитно стъкло – плюс самия дисплей. Величината и качеството на картината на дисплея играят основополагаща роля при избора на нов телефон. Все пак от него зависи удобството при работа, четене на текст, играене на игри и т.н. В един момент обаче така нареченият дисплей, тъчскрийн или стъкло трябва да бъдат подменени.

Между другото, за разлика от много от основните компоненти на съвременните мобилни телефони, дисплеят няма как да бъде ремонтиран. А дори да се опитате да го  направите, та даже ако имате някакви умения и технически способности в областта, не е препоръчително, защото дисплеят веднъж счупен, няма как да ви служи по начина, по който ви е служил преди.

Ето как и кога ще разберете, ако трябва да предприемете смяна на дисплея, стъклото, респективно тъчскрийна на телефона си:

Смяна на дисплей, тъчскийн и стъкло на телефони
  1. Смяна на стъкло е необходима, ако стъклото е счупено и/или не се показва изображение. Както вече ви споделихме, не е препоръчително да изваждате парчетата от екрана сами или да го лепите с подръчни материали. Далеч по-лесно, бързо и изгодно ще ви е да се обърнете към нашия сервиз за мобилни устройства.
  2. Смяна на тъчскрийн се налага в случай, че има напукване, надраскване, липса на изображение или екрана не реагира на допир. Не се опитвайте сами да разглобявате телефона за отстраняване на повредата. Пагубно за екрана е бърсането с различни агресивни почистващи средства.
  3. Смяна на дисплей или LCD екран ще трябва в случай на счупване, надраскване, напукване или липса на изображение на екрана. И в тези хипотези по никакъв начин не е уместно да се наемате саморъчно да поправяте мобилния си телефон.

Понякога тези три дейности всъщност означават че трябва да смените и трите, защото в модерните телефони дисплея, тъчскрийна и стъклото са един и същи компонент.

Ремонт на счупен дисплей, тъчскийн, екран, стъкло
Смяна на счупен дисплей, екран на телефони
Смяна на счупен дисплей на iPhone

Ние работим изключително бързо, винаги сме коректни и освен това предлагаме експертните си услуги на достъпни цени. Можете да разчитате на нас и за допълнителна информация, свързана с екипа ни, както и с начина по който извършваме смяната на дисплей. Бъдете сигурни, че ще останете доволни от услугите ни!

Имате нужда от смяна на вашия дисплей?

При проблем с дисплея, тъчскрийна или стъклото на вашия мобилен телефон, заповядайте в нашия сервиз в София.

Обадете се и попитайте за цена!

Доста по-добре и препоръчително е да не сменяте дисплея на телефона си сами.
За тази цел е важно да се доверите на професионалисти в областта. Нашият оторизиран сервиз за ремонт и смяна на компоненти в мобилните устройства е на ваше разположение по всяко време – включително и за услугата смяна на дисплей, тъчскрийн и стъкло на телефона. В допълнение, ние можем да ви предложим и продажбата на конкретния нов компонент, който е необходим за подмяната на вече счупения във вашия телефон.

Нашата услуга включва смяна на дисплей на iPhone, смяна на дисплей на Samsung, HTC, LG, Lenovo, Huawei, Sony и всички останали мобилни телефони.

При въпроси свързани със смяната на дисплей, не се колебайте да се свържете с нас
и ще получите безплатна консултация и диагностика.