Нашият екип е създаден от качествени и опитни професионалисти в сферата на обслужване, и GSM сервиз, профилактика, ремонт и диагностика на мобилни устройства. В портфолиото на услугите ни неизменно попада и огромния набор от модели телефони с марката SONY. Ние можем да се заемем с всякакви поправки и разрешаване на проблеми, свързани с вашия смартфон Сони. В тази връзка предлагаме и рядката като услуга, но често срещан дефект при експлоатацията на телефони Сони проблем с буксата за зареждане на телефон.

Често се случва така, че потребителите смятат, че проблемът се корени в батерията или в зарядното на телефона. Понякога обаче проблемът е далеч по-деликатен, а именно поврема на буксата за зареждане. За щастие, такъв тип дефект може да се поправи, но с него трябва да се заемат качествени професионалисти, които си разбират от работата и могат да боравят с всички модели от компанията.

Ние сме на ваше разположение, ако установите, че буксата за зареждане на Сони ви е за смяна, както и когато не можете да установите в какво точно се състои проблемът при работа или само зареждане на конкретното устройство. За целта само трябва да се свържете с нас, като можете да ни посетите както в някой от офисите ни, така и само да ни изпратите устройството.

Имате проблем с буксата за зареждане на телефон Sony?

При проблем със зареждането и буксата на телефон Сони, не се колебайте и се обадете в нашия сервиз в София.

Обадете се и попитайте за цена!

При всички случаи първото нещо, което ще направим, е да диагностицираме конкретния проблем. Моля, имайте на предвид, че диагностиката е напълно безплатна за нашите клиенти. Когато се установи какво трябва да се сменя или ремонтира на телефона, ние ще се свържем с вас, за да обсъдим бъдещите ни действия. В обсъждането, разбира се, ще включим и цената, като за вас можем да поемем задачата за търсене на нова букса за зареждане на телефон Sony. Гарантираме ви, че работим само с оторизирани дистрибутори на части за смартфони. Можете да разчитате на нас, че ще намерим за вас най-изгодната и в същото време качествена резервна част. В допълнение, след свършената работа ще ви осигурим и гаранция за буксата и ремонтната дейност.

Не се колебайте да се свържете с нас веднага след като установите проблема за зареждане на вашия телефон с марката Сони. В никакъв случай не се наемайте сами да извършвате тази задача, защото както вече ви разяснихме работата е пипкава и изисква наистина и опит, и умения.

Разчитайте на нас за навременна и спешна помощ. Ние работим всеки ден и дори осигуряваме експерсни услуги в случай че телефонът ви е нужен за бизнес дейности или просто ако си го искате готов максимално скоро.
Оставаме на ваше разположение за заявки и въпроси!