Тук можете да разгледате отзиви от наши клиенти:

Martin Penchev

Изключително съм доволен от предоставените услуги. Екипът работи бързо и качествено, а и цените са напълно обичайни за услугите. Освен всичко друго персоналът е изключително приветлив отзивчив и усмихнат и разясняват състоянието на телефона и времето за ремонт още при приемане. Силно препоръчвам да използвате услугите на съответния сервиз.
read more

Тони Софрониев

Искам да благодаря на сервиза за добре свършената работа! Оправиха моя Iphone 7, който бях оставил за батерия и проблем с буксата за зареждане, оправихаго за по- малко от час и поливина!
read more

Boril Gourinov

Препоръчвам. Разбират си от работата и я изпипват, може да им се разчита напълно. Смених три сервиза и ще ползвам при нужда тях от тук нататък.
read more

Anton Iovchev

Искам да изкажа благодарност към екипа на GSM сервиз Експерт. Счупих си телефона ( Samsung S10) и прозвънях доста сервизи,времето за ремонт беше нещото което ме интересуваше най-вече (не мога да работя без него), на повечето места ми казваха ден, два до пет като на всички обясних, че наистина ми трябва спешно! Обадих се в…
read more

Димитър Цонев

Скоро ползвах услугите на сервиза, свършиха работа бързо и без никакви проблеми, препоръчвам ги!

Moni Gigova

Сервизът е супер. Винаги бързо, точно и професионално. Любезно обслужване и усмихнато посрещане от тяхна страна. Невероятни професионалисти. ПРЕПОРЪЧВАМ!

Янка Монова

Страхотни млади и любезни хора с желание за работа! Телефона ми работи чудесно, Благодаря Ви за бързината и качеството с което го поправихте.

Atanas Miltenov

Поправят много работи вече 3 ти път водя телефоните на сестра ми при тях от смачкани ги правят заводски!

Николай Тодоров

Препоръчвам. Mного позитивен екип са ще ви свършат работа със сигурност!

Cvetan Lepoev

Хората си разбират от работата… Браво!

Спас Георгиев

Благодаря за бързата и адекватна реакция, относно ремонта на мoят телефон Леново! Успех момчета! Също така благодарности и на симпатичното и вежливо момиче, което прие телефона. :)))

Dilyana Geleva

БЛАГОДАРЯ за бързата реакция и поправка на моя айфон 8 плюс! ИЗКЛЮЧИТЕЛНИ ПРОФЕСИОНАЛИСТИ, ЛЮБЕЗНО ОБСЛУЖВАНЕ на момчето и момичето, което няма как да не се забележи и отбележи на днешно време! ПРЕПОРЪЧВАМ!

Венци Софрониев

Сервизът е супер. Работят супер профисионално и бързо. Горещо препоръчвам.

Teodor Petrov

Няколко телефона нося за ремонт при тях. Mомичето, което обслужва е много любезно, винаги усмихнато. Препоръчвам този сервиз, работят бързо и качесвено!

Eirene RM

Изключително съм доволна за своевременната ви помощ за моя Samsung A5, почти загинал без вас. Прецизност и отлични комуникации с клиентите, това открих в сервиза ви! Благодаря.

Veselka Antonova

Усмихнати, коректни, разбират си от работата.

Напишете своя отзив