Преди време батериите на телефоните издържаха по седмица без зареждане, и забравяхме къде сме сложили зарядното. Сега обаче с навлизането на новите технологии и събирането на всевъзможни функции в телефона, нещата не стоят така. Новите батерии на смартфоните имат нужда от все по-често зареждане, а всяка батерия има определен брой зареждания и разреждания.
Допълнително, зареждането с некачествено или неоригинално зарядно, удар, излагането на високи и ниски температури също вредят. Ние не можем да удължим живота на вашата батерия за Samsung, но можем да я сменим!

За това ние предлагаме експертна смяна на батерия на Samsung!
Точно така – експертна, защото нашия GSM Сервиз Expert притежава професионална техника, инструменти и квалифициран екип, за да отвори внимателно вашия Самсунг и да смени старата батерия с нова. При желание от ваша страна, ние можем да ви снабдим с нова батерия за вашия Samsung. По този начин вашия телефон ще бъде като нов и вече няма да се притеснявате, че може да угасне по всяко време, поради проблем с батерията.

Имате ли проблем с батерията на телефон Samsung
Смяна на батерия на телефон Самсунг

Освен честото зареждане, други признаци, че вероятно се нуждаете от нова батерия са:

  • Рестартиране на телефона
  • Изключване от 50 % батерия (примерно)
  • Бързо покачване на батерията при зареждане
  • Телефона загрява по време на зареждане

Имате проблем с батерията на вашия Samsung?

Ако вашия Samsung има проблем с батерията и не се зарежда добре, гасне често и се рестартира сам, заповядайте в нашия сервиз в София и ние ще ви помогнем.

Обадете се и попитайте за цена!

При нужда от смяна на батерия на телефон ние сме насреща!
Разполагаме с оригинални батерии за всички модели на Samsung, и Ви даваме до 6 МЕСЕЦА ГАРАНЦИЯ за тях.
Не се притеснявайте ако телефона ви е капсолован, той също подлежи на смяна на батерия.
Имайки и предвид колко е неприятно да стоите без телефон, извършваме смяната на батерия на Samsung в най-кратък срок!

Ако желаете можете да пишете в онлайн чата или в контактната форма ако смятате или се чудите дали имате проблем с батерията на вашия Samsung! Ние ще ви предложим безплатна диагностика и качествен ремонт.