Samsung увеличиха драстично предлаганите от тях модели телефони с избор, който може да задоволи всеки вкус и бюджет на купувачите. Всички знаем – „клиента е цар“. Така и трябва да бъде.
Едно от основните неща, които потребителите търсят при избора на нов телефон Samsung е първокласната камера – класика! Като една от най-мощните компании в този бранш Samsung зорко следят и взимат в предвид поведението и желанията на потребителите.

Смяна на стъкло на камера на Samsung

Новите им модели имат две, три, а по-скъпите модели имат цели четири камери. Те са с ултраширокоъгълен обектив, с обектив за дълбочина на кадрите и функиция „Фокус на живо“. Има и макро обектив, който запечатва дори най-фините детайли. Това в комбинация с опцията за замъгляване на фона отличава още повече основния обект.
Безспорно снимките, които правят тези телефони са перфектни, но какво става когато изпуснем телефона с тази голяма камера?

В повечето случаи на изпускане се чупи, ако не цялата камера, то поне стъклото.
В този момент идва неизбежната нужда от ремонт. Имайки в предвид функциите и чистота на снимките, които правият Samsung-ите, ни става ясно, че смяната на камера няма да е никак евтино.

Смяна на стъкло на камера на Samsung

Ние от GSM сервиз Експерт, обаче имаме добра новина за вас! Предлагаме ви смяна само на стъклото на камерата на Samsung.
Много е важно тази смяна да стане непосредствено след счупването, защото натрошените стъкла могат да увредят камерата. Както се досещате, смяната на стъкло на камера е ремонт с повишена трудност. Неправилното сваляне на стъклото също може да увреди иначе здравата камера.
Нашите експерти разполагат с нужното оборудване и технически умения, за да извършат смяната прецизно, без да бъдат предизвикани последващи проблеми.
За вас остава само да изберете оригинално или неоригинално стъкло искате да бъде монтирано. Всичко останало е наша грижа!
А и да не забравяме още една важна подробност – ремонтът се извършва в най-кратки срокове!

Имате нужда от сервиз за Samsung?

При проблем с вашия Samsung мобилен телефон, заповядайте в нашия сервиз в София.

Обадете се и попитайте за цена!