iPhone са едни от най-предпочитаните смартфони в цял свят което ни навежда на мисълта че са и най-честите посетители в сервизите. Проблемa на телефоните с марка Apple рядко е софтуерен, защото операционна система е много интуитивна и безупречна.
Най-често срещан проблема при Iphone е породен от изпускане, което в повечето пъти поразява дисплея на телефона и най-често самото му стъкло.

Счупеното стъкло на Айфон е много неприятен момент за всички горди собственици на тази марка.
Не се разочаровайте, защото за всеки проблем си има решение: Ние сме на среща с нашия професионален сервиз, при необходимост за смяна на стъкло на iPhone.

В GSM service Expert предлагаме и подмяна само на счупени стъкла за всички модели iPhone ( 5, 5s, 6, 6 plus, 6s, 6s plus, 7, 7 plus, 8, 8 plus и iPhone X), без да е необходимо да се сменя целият дисплей, (което спестява доста пари) при условие, че LCD дисплея отдолу не е пострадал.

За целта се използва специализирана техника за разлепяне целяща да запази матрицата при отделянето на счупеното стъкло. За дълготрайно и качествено залепяне на новото стъкло използваме специално създадено за целта лепило, което допринася за правилното функциониране на дигитайзера след подмяната, и предотвратява попадането на прах. Предимствата на рециклирането, е че запазвате оригиналния си дисплей, цената е доста по-ниска, а качествената смяна на стъкло – гарантирана!

Имате нужда от смяна на стъкло на iPhone?

При проблем с дисплея на вашия iPhone мобилен телефон, заповядайте в нашия сервиз в София или Пловдив.

Обадете се и попитайте за цена!

Защо да разчитате на нас за смяна на стъкло на iPhone:

  • Защото гарантираме качество!
  • Защото за нас доволният клиент означава добре свършена работа!
  • Защото работим бързо, дори когато случаят е спешен. Ние знаем колко неприятно е да останете без телефона си!
  • Защото предлагаме безплатна диагностика!
  • Защото ще закупим стъклото вместо вас!
  • Защото можем да сменим стъклото на всеки модел на iPhone!
  • Защото изслушваме клиента си и държим да изпълним всичките му изисквания!