Както знаем, последните модели модерни смартфони се произвеждат не само с една камера, а с две – предна и задна, с висока разделителна способност. Samsung е не просто компания, която прави изключение в това отношение, ами го е възприела и като правило. И тъй като Samsung е марка, която се радва на особено голяма популярност у нас, напълно възможно е сред вас да има потребители, чиято една (или и двете в много лош случай) от камерите да престане да работи. Ако с рестартиране на телефона номерът не се получи, то тогава ви трябва професионална услуга смяна на камера на Samsung мобилен телефон. Случаят е същият и ако камерата работи, но заснема изображения с лошо качество.
След като потърсите професионална помощ за смяна на камера на Samsung, от сервиза преценят дали е необходим ремонт или подмяна. Имайте на предвид, че понякога такива не се изискват и това са случаите, в които потребителите просто неправилно експлоатират своята камера на телефона.

Смяна на камера на Samsung

Това, което е важно да запомните в случая обаче е, че качествената смяна на камера на телефон не може да се извърши самостоятелно и изисква намесата на специалист. За щастие, в момента сте попаднали на правилното място, защото ние сме професионален сервиз на Самсунг за пълен и частичен ремонт на мобилни телефони, смартфони и таблети. В услугите ни е включена и смяна на камера на телефон, с отлично качество и на изключително изгодна цена. Можете да разчитате на нас и на безплатна диагностика на проблема. В случай, че тя установи работеща камера, но неправилното й използване, ние ще ви дадем насоки как да започнете правилно да работите с телефона си и най-вече как успешно да правите снимки и видео клипове.

Имате проблем с камерата на вашия Samsung?

Ако камерата на вашия Samsung не работи и има някакъв проблем, заповядайте в нашия сервиз в София и ние ще ви помогнем.

Обадете се и попитайте за цена!

Ако обаче се наложим ремонт и по-конкретно смяна на камерата – било то задна, или предна – ние ще се справим в най-кратки срокове, като оставяме на вас да решите дали сами да намерите нова част, тоест камера, или ние да ви потърсим такава своевременно и на максимално най-добрата цена на пазара. Работим в най-кратки срокове и винаги избираме оптималното решение за вашия случай. Ето защо не винаги ще ви предложим пълна смяна на камерата. Понякога, при нея има само частични повреди, които можем да поправим или да заменим само конкретната развалена част.

Оставете се на грижите на професионалистите и заложете на експертната преценка за смяна на камера на Samsung. Гарантираме ви, че ще останете доволни от нашите услуги!