Една от най-често търсените услуги в сервиза ни е смяна на дисплей. Независимо от модела, марката и качеството на телефона, при изпускане от високо и падане под определен ъгъл, или просто при силен натиск, дисплеят е податлив на чупене, спукване и надраскване.

Благодарение на комбинацията завидни характеристики и разумна цена, Lenovo е предпочитана сред потребителите марка с доказани позиции на пазара. В нашият сервиз за Lenovo можете да се възползвате от всички възможни услуги за Lenovo, при това на отлични цени.

Ако имате нужда от смяна на дисплей на Lenovo, не се колебайте да се свържете с нас и ще получите:

✓ безплатна диагностика и консултация
✓ бързо и професионално обслужване
✓ гаранция за качество на ремонт

Можете да заповядате директно при нас в сервиза, а ако не разполагате с нужното време, работим с доставка с куриер. Бихте могли да ни изпратите вашето мобилно устройство и ще го получите ремонтирано в най-кратки срокове.

смяна на дисплей на Lenovo

Имате нужда от смяна на дисплей на Lenovo?

При проблем с дисплея на вашия телефон или таблет Lenovo, заповядайте в нашия сервиз в София или Пловдив и получете безплатна диагностика, консултация и гаранция за качество на ремонта.

Обадете се и попитайте за цена!

Ние от Сервиз GSM Expert разполагаме с професионален екип, с богат опит в смяната на дисплеи Lenovo. Разполагаме също и с всички необходими инструменти и консумативи за услугата. Времето, необходимо за извършване на услугата зависи от обема на счупването или напукването, както и от конкретния модел Lenovo. Подарете най-добрата грижа на вашия таблет или телефон Lenovo и се свържете на нас.