Huawei много бързо се наредиха сред лидерите на мобилния пазар и поддържат позициите си с изключителен успех.

Освен заради добрата скорост, с която работят устройствата и иновативните им функции, цените им също са доста разумни, спрямо това, което предлагат, а това ги прави изключително привлекателен избор за потребителите.

Освен всичко това, Huawei се справят блестящо и с визията на устройствата си, като създават зашеметяващи дизайни. Преливащите им цветове и стъклените гърбове на високия им клас телефони, впечатляват все повече, с всеки изминал модел.

В случай, че сте от хората, които не обичат да използват калъф и протектор, то със сигурност сте наясно, колко лесно може да се наруши визията на вашият телефон Huawei.

В GSM Сервиз Експерт предлагаме смяна на дисплей на Huawei, смяна на гръб или задно стъкло на Huawei, смяна на корпус на Huawei, както и смяна на различни компоненти по телефона (микрофон, камера, батерия и др).

Разполагаме с голямо разнообразие от части в наличност, за всички модели Huawei и предлагаме както оригинални, така и неоригинални части.

Смяна на гръб или задно стъкло на Huawei

Имате нужда от смяна на задно стъкло или гръб на Huawei?

При проблем с гърба или задното стъкло на вашия Huawei телефон, заповядайте в нашия сервиз в София.

Обадете се и попитайте за цена!

Ремонтите се извършват в рамките на няколко часа и на изключително конкурентни цени. Предoставяме ви безплатна диагностика, консултация и гаранция за качество на ремонт на Huawei.
Ако имате нужда от смяна на гръб или задно стъкло на Huawei, свържете се с наш консултант и попитайте за цена на ремонт на вашия модел Huawei.

При въпроси, свързани със смяната на задно стъкло или гръб на Huawei,
не се колебайте да се свържете с нас и ще получите безплатна консултация и диагностика.