Една от най-популярните, а и харесвани и удобни функции на съвременните мобилни телефони, безспорно, е тяхната камера. С модерните камери на още по-модерните нови смартфони можете да заснемате уникални видеа, да правите повече от страхотни снимки, да запаметявате моменти, които да си припомняте след време, а и да спестите пари и място от покупката на камери и фотоапарати, включително и дигитални. Днешните телефони разполагат със супер качествени и мощни камери, които обаче макар и с уникални характеристики, често близки до тези на професионалните фотоапарати, също, като всяка друга техника, могат да се повредят.
Не винаги е възможен ремонтът на камерата на телефона ви, но нашия топ сервиз за мобилни телефони няма да ви остави с повредена камера. Напротив – ние сме тук, за да ви помогнем максимално и в случаите, когато е невъзможно да се поправи камерата на мобилния телефон, ние сме в готовност да я сменим.
Услугата ни смяна на камера на телефон е достъпна за почти всички видове мобилни устройства. Моля, имайте на предвид, че освен самата смяна на камерата, ние сме готови да ви предложим и помощ в търсене на модела, който ви трябва.

Смяна на камера на телефон смартфон и таблет

Нашият екип се състои от кадри, които специализират в областта на поправката и ремонта на мобилните устройства. Когато става въпрос за професионална мяна на камерата на телефона ви, ние ще ви направим безплатна диагностика и ви обещаваме да спазим всичките ви индивидуални изисквания и напътствия, а също така, и да ви дадем нужния съвет и препоръка за съдбата на телефона ви. След като сменим камерата му с работеща такава, ще помогнем във връщането на фабричните или предварително запазените от вас настройки по заснемането на видеа и снимки.

Имате нужда от смяна на камерата на вашия телефон?

Свържете се с нас, за да уточним подробностите по смяната на камерата на вашия телефон! Ние работим за ваше удобство – по всяко време и с бърза комуникация през интернет!

Обадете се и попитайте за цена!

Не се колебайте да разчитате на нас в качеството ни на експерти за смяна на камерата на вашия смартфон. Можем да сменим както предната, така и задната камера на всеки модел телефон. Работим с налични инструменти за целта и винаги имаме активни доставчици и дистрибутори на компоненти за водещите модели и марки мобилни телефони. Разчитайте на нас. Разчитайте на нашата модерна и бърза услуга смяна на камера на телефон!

При въпроси свързани със смяната на камера, не се колебайте да се свържете с нас.
Ние предлагаме услугата си за всяка точка на България, като вие можете да изпратите мобилния си апарат по куриер, след което ние ще ви го върнем със сменена работеща камера и готов за снимки.