Сред най-масовите услуги в съвременните сервизи за мобилни устройства сред челните места, категорично е и услугата за разкодиране на телефони и отключване на телефони от така наречената опция SIM Lock. Разполагаме с екип, който не просто може да ви свърши отлична работа в тази насока, но и да и си свърши работата в максимално кратки срокове, а ние знаем колко важно за всеки един от вас е това.
В крайна сметка, ерата на комуникациите и новите технологии, в която живеем, ни превърна в зависими от своите мобилни телефони и никой не обича да остава без апарата си, нали? Ако и при вас е така и имате нов телефон за разкодиране, можете изцяло да разчитате на нас и на първокласния ни сервиз, в който предлагаме качество и професионализъм.
Можете да разчитате на нас за разкодиране / отключване на телефони от всяка марка, без значение от годината и мястото на производство. Съответно цената на нашата услуга за разкодиране на телефон зависи именно от типа апарат и начина на разкодиране, а също така и от вида услуга.

Разкодиране / Отключване на телефон

Какво точно представлява услугата по разкодиране на телефон?

Да започнем с важното уточнение, че всеки телефон е „заключен“ към определен търговец. От тук следва, че телефонът може да работи само със SIM карта на този конкретен мобилен оператор. Какво трябва да се направи тогава, когато искате да ползвате този същия апарат, но да го ползвате с карта на друг мобилен оператор, включително и в друга държава? Свързвате се с нашия екип и ние веднага ви помагаме, като разкодирваме вашия телефон. Тук е важно да уточним две подробности:

  1. Харудерно разкодирване означава отваряне на телефона и е препоръчително да се извършва само от специалисти
  2. Софтуерно разкодирване означава свързване на телефона с компютър и компютърен софтуер за специфично настройване и съответно отключване на вашия мобилен телефон.

Имате нужда от разкодиране / отключване на вашия телефон?

Свържете се с нас, за да уточним подробностите по разкодирането на вашия телефон! Ние работим за ваше удобство – по всяко време и с бърза комуникация през интернет!

Обадете се и попитайте за цена!

Моля, имайте на предвид, че ползвайки нашите услуги за разкодирване / отключване на телефон, вашият апарат си oстава фабрично отключен завинаги и той може да работи със сим карта на всеки един оператор по света. Също така, няма никаква промяна в софтуера на телефона и съответно никакви проблеми след разкодирването на вашия телефон. Последно, но не по важност, след услугата, телефонът ви остава отключен дори след обновяване на софтуера или връщане към фабричните настройки.

При въпроси свързани с разкодирането на телефон, не се колебайте да се свържете с нас.
Ние предлагаме услугата си за всяка точка на България, като вие можете да изпратите мобилния си апарат по куриер, след което ние ще ви го върнем отключен и готов за работа.