В GSM Сервиз Експерт предлагаме смяна на дисплей на телефони Xiaomi. Разполагаме с резервни части за всички Xiaomi модели и цветове.
Ако имате нужда от смяна на вашия дисплей, заповядайте, ще направим БЕЗПЛАТНА диагностика, и ще извършим ремонта възможно най-бързо, най-правилно и на достъпна цена.

Ако преди телефоните Xiaomi бяха просто бюджетен вариант за мобилен телефон, вече определено нещата са различни. След като завладяха пазара, те започнаха и производството на висок клас GSM-и, които по нищо не отстъпват на гигантите в бранша, с едно изключение – цената! Въпреки присъствието си във високия клас мобилни устройства, цените им са почти двойно по-ниски.

Както всеки продукт за масово ползване, обаче и при тях нарастна нуждата от ремонтни услуги, например в следствие на изпускане.

Смяна на дисплей на Xiaomi

Ние от GSM Сервиз Експерт винаги сме били гъвкави и в вкрак с предпочитания на клиентите и техните бюджети. Затова предлагаме две опции: оригинални дисплеи за повечето модели на Xioami и съвместими дисплеи, на още по-достъпни цени. За нас е важно да предложим рентабилен ремонт за вашия телефон и затова разполагаме с алтелнативи.

Имате нужда смяна на дисплей на Xiaomi?

При проблем с дисплея на вашия Xiaomi мобилен телефон, заповядайте в нашия сервиз в София.

Обадете се и попитайте за цена!

Не се колебайте да се свържете с наш консултант, който ще ви даде препоръка и цена за ремонт на дисплей на Xioami!

При въпроси, не се колебайте да се свържете с нас
и ще получите безплатна консултация и диагностика.
Доверете се на професионалистите в сервизните услуги на мобилни устройства с марката Xioami. Доверете се на нас!

Взимане и връщане на вашето Xiaomi

GSM Сервиз Експерт мисли за своите клиенти. За вашето удобство предлагаме услугата “Взимане и връщане на мобилно устройство“, с която можете да изпратите своето мобилно устройство директно при нас и след ремонт ние да ви го върнем.

Ние ви даваме възможност за изпращане с куриер от следните градове: София, Пловдив, Варна, Бургас, Плевен, Стара Загора, Русе, Смолян, Разград, Силистра, Ловеч, Търговище, Кърджали, Кюстендил, Монтана, Видин, Габрово, Враца, Велико Търново, Благоевград, Пазарджик, Ямбол, Хасково, Перник, Шумен, Добрич, Сливен и от цялата страна.