След като телефоните изместиха почти използването на компютри и лаптопи с иновациите, които въвеждат, те вече са на път да изместят и използването на професионални фотоапарати.

Телефоните от марка Huawei въвеждат новото поколение на телефони с 3, 4 и дори 5 камери, от което ни става ясно, че дори няма нужда да обсъждаме качеството на снимките, които правят.

Ултраширокоъгълен обектив, дълбочина на кадрите, фокус на живо и Slow motions са само част от опциите, които предлагат 5-те камери. Видеата заснети с тях са с 4K Ultra HD качество с 60fps.

Нека поспрем малко със суперлативите. Какво става, ако изпуснете вашия телефон Huawei? Имайки в предвид броя на камерите и площта, която те заемат върху телефона, а и като добавим функциите, които изпълняват, според вас колко би струвала смяната им в следствие на счупване?

За щастие в повечето случаи се чупи само стъклото на камерата, а ние от GSM Сервиз Експерт можем да го сменим!

Предлагаме оригинални и неоригинални стъкла за камера на Huawei, за можем да се съобразим с възможностите на всеки бюджет. Смяната се прави прецизно от нашите професионални техници, за да няма повреди по камерата. Така вие ще можете винаги да правите снимки с уникално качество.

Ако все пак в следствие на удар е засегната и камерата на вашият Huawei, не се тревожете, отново можете да разчитате на нас! Ние ще ви предложим вариант за смяна с оригинална (разбира се за предпочитане) или по-бюджетна камера.

Каквото и да се случи с вашия телефон ние от GSM Сервиз Експерт ще се погрижим да отстраним всяка повреда бързо и на достъпна цена. Разчитайте на нас!

Счупена задна камера на Huawei

Сменете стъклото на камерата на Huawei при нас!

Ако вашият телефон Huawei има нужда от смяна на стъклото на камерата, заповядайте в нашия сервиз в София.

Обадете се и попитайте за цена!

При въпроси, не се колебайте да се се свържете с нас
и ще получите безплатна консултация и диагностика.