Едно от големите предимства на мобилните телефони с марката HTC е неговият дисплей. Обикновено, той се отличава с наистина добра и кристално чиста картина, но основният му плюс, категорично, е големината. Последните модели с марката HTC са с големи дисплеи, поради което те са добре познати като идеалните бизнес телефони за работа и то на страхотни достъпни цени.

Но без значение от марката, а и дори когато става въпрос за перфектния дисплей на HTC, екранът винаги е застрашен от счупване, надраскване, повреда на отделен пиксел и изобщо загуба на функционалността му за управление чрез системата на самия телефон. Такива инциденти обикновено стават случайно и ненарочно, но при всички случаи те са достатъчно сериозни, та да ни затруднят да използваме своето мобилно устройство.
Няма нужда обаче да се отказвате от него, ако нещо се е случило с дисплея му. Напротив – можете да продължавате да ползвате своя HTC телефон и да се радвате на голямата резолюция и уникалната картина на неговия екран. Защото нашият сервиз за HTC разполага с кадрите, а те с уменията да ремонтират дисплея на всички модели телефон HTC.

Поправка, ремонт и сервиз на телефони HTC

Нещо повече – ако ремонтът е невъзможен, ние с удоволствие ще ви предложим и алтернативен вариант, а именно да го сменим с нов. За вас не остава задължението да търсите дисплей. Ние можем да се заемем с тази задача и да ви помогнем да си възстановите телефона, без да вършите каквото и да е за целта. Единственото нещо, което трябва да направите, е просто да ни се доверите.

Имате нужда от смяна на вашия HTC дисплей?

При проблем с дисплея на вашия HTC мобилен телефон, заповядайте в нашия сервиз в София или Пловдив.

Обадете се и попитайте за цена!

Нашият екип ви гарантира, че няма да предприема никакви ремонтни дейности, както и такива за подмяна на разваления с нов дисплей на телефона ви с марка HTC без предварително да е обсъдил с вас опциите за разрешение на проблема и респективно, цената на всяка от тях. Ние ви обещаваме, че ще извършим диагностика на проблема съвсем безплатно, а след това ще ви предложим и разрешения за него. Даваме ви гаранция за ниски цени, както и за максимално кратки срокове, в които ще си свършим работата, ако се съгласите с нашите условия.

Не се отказвайте от своя HTC телефон, ако е с наранен дисплей или е толкова повреден, че трябва да му се сменя изцяло екрана. Ние сме тук точно заради това – да го ремонтираме или да ви монтираме чисто нов за супер евтина и достъпна цена. Свържете се с нас, за да обсъдим подробностите по възстановяването на вашия телефон с марка HTC. Можете да го направите както по телефона, така и през нашия онлайн чат в сайта!

Ще ви очакваме!

Доверете се на професионалистите в сервизните услуги на мобилни устройства с марката Huawei. Доверете се на нас!