„Възможно най-доброто изживяване за любителите на игрите, което ви отвежда точно където пожелаете.
Притежава 8K видеокамера, от режисьорски клас.
Той има мултифукционален компютърен пакет.
Той е много повече от среден размер смартфон.
Представяме ви Powerphone, който завинаги променя начина, по който работите и играете.“

Ето така Samsung презентират новия Samsung Galaxy Note 20 5G и Note 20 Ultra 5G. Не е ли внушително! И доста не скромно, но определено има защо.

Samsung Galaxy Note 20

Galaxy Note20 5G и Note20 Ultra 5G са феномен, те откриват цяла нова вселена и постигат баланс между красота и устойчивост. Това не е просто смартфон, в него е побран цял компютър.
Предлагат се в четири зашеметяващи цвята с металически оттенък. Дизайнът се отличава с метален корпус. Въоръжени са с най-твърдото Gorilla стъкло, което до сега не е било познато в ерата на смартфоните.
Това е само началото на това пътуване, което ще ни покаже уникалните възможности на новия Samsung Galaxy Note 20.
Както вече се досещате, той е създаден в два размера. Можете да изберете 6,7-инчовия дисплей на Galaxy Note20 или 6,9-инчовия дисплей на Galaxy Note20 Ultra.

Всеки Galaxy Note20 и Note20 Ultra е придружен с S Pen писалка. Тя дава още допълнителни възможности като контрол с жестове, има способността да превръща бележките в текст, а текста в PowerPoint. С него имате възможността да запазвайте и синхронизирайте всички бележки на своя смартфон, таблет и компютър.
Ако сте ценители на игрите от ново поколение е важно да знаете, че HyperFast 5G и оптимизаторът за Wi-Fi издигат играта до напълно нови висоти. Можете да разчитате на голяма мощност и светкавичен пренос на данни.
Процесорът на Galaxy Note20 и Note20 Ultra гарантира, че изтеглянето и стриймването ще се осъществяват със скоростта, която само 5G позволява. Ако пък имате нужда от бърза и сигурна Wireless връзка, ще я получите с Wi-Fi 6, която не допуска забавяния.

Samsung Galaxy Note 20

Стигаме и до характеристиката на камерата, както винаги Samsung са безупречни! Тя не отстъпва на професионалните фотграфски камери. Има 5x Хибридно оптично приближаване и 50x Приближение със супервисока резолюция.
Galaxy Note 20 определено държи фронта за най-висока разделителна способност за видео запис на смартфон.
8K видеото предоставя кристално качество, до най-дребната подробност. И черешката на тортата е, че можете да редактирате видеото директно от телефона си и да подсилите невероятните му качества.

Samsung Galaxy Note 20

Какво да кажем за батерията? Galaxy Note20 и Note20 Ultra са с 4300 mAh и 4500 mAh батерии. Те са изчислени така, че да зарядът им със сигурност да издържа цял ден дори и при интензивно използване на устройството.
Освен това 25W зарядно устройство зарежда батерията изключително бързо, повече от 50% за 30 минути.
От където и да го погледнем Galaxy Note20 и Note20 Ultra са безупречни! Истинска иновация в света на мобилните устройства.