Един от най-често задаваните ни въпроси е : Диагностиката на момента ли се прави? Отговора е Не! Правилната диагностика е 90% от решението на проблема. Затова и не предлагаме диагностика на място, на момента.

Диагностика се извършва в няколко етапа!

Идентифициране на хардуерни проблеми:
Хардуерните компоненти като твърд диск, памет, дънна платка или процесор са основните които диагностицираме. Така може да предотвратим сериозни повреди и загуба на данни.

Софтуерни проблеми:
Софтуерните грешки може да причинят неочаквани сривове и забавяне в работата на Вашият настолен компютър или лаптоп. Затова правилното прочитане на грешките е добър старт в правилната диагностика.

Подобряване на производителността
Идентифицират се фактори които забавят компютъра , навременното им отстранява предотвратява потенциалните предни два проблема.

Диагностика на лаптопи и компютри

Имате нужда от диагностика на вашия лаптоп и компютър?

Ако вашия лаптоп има проблем, но вие не можете да разберете какъв е той, то не се колебайте, а ни потърсете или заповядайте в нашия сервиз в София и ние ще ви помогнем.

Обадете се и попитайте за цена!

Обадете ни се или ни пишете в контактната форма ако смятате, съмнявате се или се чудите дали имате проблем! Ние ще ви предложим диагностика.