След успешните продажби на iPhone SE през 2016, телефонът който е с размери на най-удобния телефон на Apple – iPhone 5S и характеристиките на един от най-продаваните модели на марката iPhone 6S. Сега Apple изкараха 2020 iPhone SE. Телефона е с вид на iPhone 8 и със супер характеристиките на iPhone 11 Pro и на достъпна цена, какво повече?

Телефона е с А13 Biomic най-бързият чип в смартфон, затова всичко върви гладко, независимо дали стартираш приложения, играеш игри, гледаш видеоклипове или работиш. Иновативна система от камери A13 Biomic предлагат portrait режим на предна и задна камера, който артистично замъглява фона, за да постави фокуса върху предмета който снимаш. С Depth Control-а може да замъгляваш фона колкото пожелаеш само с един плъзгач- преди и след като е направена снимката. С Portrait Lighting можеш да избираш от шест студийни ефекта, а после регулирайки интензитета да покажеш обекта във възможно най-добрата светлина. Разполага с 4К видео което означава, че виждаш 4 пъти повече детайли отколкото при 1080p HD, разполагаш с QueickTake, ако внезапно решиш да минеш от фото към видео, просто задържаш снимачния бутон.

Apple iPhone SE 2020

С вече познатата функция Touch ID отключваш своя iPhone и бързо се логваш в приложения. Можеш да го ползваш с Apple Pay, за да си купиш кафе, да си свалиш някоя нова игра или да си купиш маратонки онлайн, без да вадиш кредитната си карта и с вградена сигурност! Apple Pay не споделя с никого номера на кредитната ти карта, и не само устоява на плиски, пльоски, пръски капки и така нататък защото iPhone SE e водоустойчип до 1 метър за 30 минути.
А батерията? Това ще ви хареса, позволява да гледаш до 13 часа видео с едно зареждане.
Всичко това се предлага в черен, червен и бял цвят, със 64GB, 128GB или 256GB.

Имате нужда от сервиз за iPhone?

При проблем с вашия iPhone мобилен телефон, заповядайте в нашият сервиз в София.

Обадете се и попитайте за цена!

Вашият коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment