За всички верни почитатели на марката Nokia, имаме отлични новини! Новата Nokia 8.1 вече е тук. Устройството се отличава с изчистен и модерен дизайн, страхотни възможности и атрактивна цена. Интересен акцент на телефона е металният корпус, който осигурява му осигурява стабилност. Високото качество на картината е гарантирано от 6.18 – инчовия Full-HD+ PureDisplay. Това ви осигурява ясна картина и добре контрастиращи цветове дори при ярка слънчева светлина. Функцията HDR10 осигурява на видеата отлични детайли и ярки изображения.

Интегрираните в приложението на камерата Google Lens, както и снимките с движение, осигуряват заснемането на плавни видеоклипове.

С предната 20МР селфи камера, Nokia 8.1 ви позволява да правите качествени селфита дори при слаба светлина. С двойната основна камера 12 МР/13 МР с оптика ZEISS и оптична стабилизация на изображението, снимането се превръща в истинско удоволствие.

Батерията е 3500 mAh и поддържа 18 W бързо зареждане. Новата функция за адаптивност на Android 9 Pie осигурява двудневна издръжливост на устройството. Процесорът, вложен в телефона е Qualcomm Snapdragon 710. С него устройството работи с 27% повече производителност и 40% по-ниска консумация на енергия, в сравнение с всичко, което сме виждали до момента от Nokia.

Благодарение на програмата Android One, телефонът ще получава редовни актуализации за сигурност и актуализации на операционната система на 2 години.

Устройството има 4 GB RAM, вградена памет 64 GB и поддръжка на допълнителна карта памет до 400 GB.

На Nokia 8.1 можете да използвате и приложението Digital Wellbeing на Google, което визуализира начина, по който потребителят използва телефона си и показва кои приложения се използват по-активно. Това улеснява премахването на излишните приложения, което от своя страна помага на телефона ви да работи при оптимална скорост. Информацията, която приложението ви дава е подредена по минути, часове и дни за максимално улеснение. Очаква се и създаването на таймер за всяко приложение.

Ако сте почитател на Nokia, със сигурност няма да останете разочарован от поредното им предложение. А най-хубавото е, че вече можете да го намерите и на нашия пазар, при това на отлична цена.

Nokia 8.1

Вашият коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment