Най-новите попълнения на iPhone – iPhone XS и iPhone XS Max са вече на пазара, а съвсем скоро се очаква появата и на iPhone XR (по-бюджетна версия, която ще излезе в края на октомври). Тази година iPhone работи в 3 направления, в които насочи новите си предложения. iPhone XS се явява цялостно подобрение на вече наличния iPhone X. Макар че не може да се похвали с изцяло нова функция, с изключение на поддръжката на двойна Сим – карта, подобрените камери и наличието на А12 Bionic чип със сигурност ще зарадват почитателите на марката. Цената на новия iPhone XS доближава цената на един лаптоп – 5,8 инчовият iPhone XS и 6,8 – инчовият iPhone XS Max стартират на цени от 999$ и 1,099$.
За разлика от миналите години, когато iPhone с размер Plus имаше с допълнителни предимства, сега характеристикаите на телефоните са идентични и избирайки между iPhone – iPhone XS и iPhone XS Max, избирате само предпочитания размер.
iPhone XR ще излезе на пазара на 26.10. Очакванията към него са да надмине всичко показано до сега. Той прижава доста от характеристиките на XS, но е по-голям и с по-ниска резолюция 6.1 – инчов LCD дисплей и е оборудван с по-добра батерия.

apple-iphone-xs-xs-max

Подобрения и иновации в новия iPhone XS

iPhone XS притежава нов сензор за изображения, който значително повишава качеството на снимките. Подобреният сензор и новият процесор за изображения се комбинират за да предоставят на потребителя това, което Apple наричат “Smart HDR”. Това значи, че снимките изглеждат по-добре при слаба светлина и крайно контрастни ситуации. Така че XS прави по-добри снимки, независимо дали са заснети в тъмен бар, на нощна улица или на ярка слънчева светлина. Сега камерата улавя повече детайли, цветът и яркостта на снимките са смайващи. По-големият датчик позволява проникването на повече светлина. Фокусът също е по-бърз.
Иновацията от изминалата 2017 година – регулируемата дълбочина на фона, тази година е доусъвършенствана, като сега можете да настройвате фоновия фокус, дори след като сте заснели снимката.
Функцията Face ID също е подобрена при новите модели, като сега телефонът се отключва по-бързо.
Идентификационният номер на новите телефони е по-бърз. Вече можете да отключвате телефонът си почти толкова бързо, колкото с пръстов отпечатък, макар и все още да е нужно да завършите отключването с пръст, вместо просто да погледнете телефона си.
Подобренията във видеата е дори по-видимо, отколкото това при снимките. Благодарение на добавеният HDR контраст и допълнителната стабилизация, по-непринудените клипове изглеждат по-живи.
Вградените говорители на iPhone XS звучат още по-добре, по-свежи и силни.
Ако сте фенове на игрите, този телефон е подходящ за вас.
Приложенията се зареждат по-бързо.
Apple твърдят, че стъклото на XS е по-трайно и е с по-добра защита от драскотини. По-добра е и водоустойчивостта му, както и устойчивостта на прах. Тези телефони могат да останат невредими във вода до 2 метра в продължение на 30 минути.
XS моделите могат да използват физическа нано СИМ карта плюс eSIM, което позволява да използвате 2 телефонни линии едновременно на едно устройство.
Безжичното зареждане също е подобрено при XS.
Ако всичко това, не е достатъчно за да се втурнете към магазина, изчакайте излизането на iPhone XR. С всички изказани дотук подобрения, както и с по-добрата си цена, той със сигурност ще ви заплени.

Вашият коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment