Изключително съм доволен от предоставените услуги. Екипът работи бързо и качествено, а и цените са напълно обичайни за услугите. Освен всичко друго персоналът е изключително приветлив отзивчив и усмихнат и разясняват състоянието на телефона и времето за ремонт още при приемане. Силно препоръчвам да използвате услугите на съответния сервиз.
read more

Martin Penchev

Искам да благодаря на сервиза за добре свършената работа!
Оправиха моя Iphone 7, който бях оставил за батерия и проблем с буксата за зареждане, оправихаго за по- малко от час и поливина!
read more

Тони Софрониев

Препоръчвам. Разбират си от работата и я изпипват, може да им се разчита напълно. Смених три сервиза и ще ползвам при нужда тях от тук нататък.
read more

Boril Gourinov

Искам да изкажа благодарност към екипа на GSM сервиз Експерт. Счупих си телефона ( Samsung S10) и прозвънях доста сервизи,времето за ремонт беше нещото което ме интересуваше най-вече (не мога да работя без него), на повечето места ми казваха ден, два до пет като на всички обясних, че наистина ми трябва спешно! Обадих се в гсм експерт и отново обясних колко ми е нужен телефона, момчето каза ще ви се обадя след малко да видя какво може да направим, след 10 Мин ми се обади, каза че дисплея ще е при тях до час да мина да го сменим. Дисплея им пристигна за час и ми го смениха за 40мин, през което време ми направиха кафе и осигуриха телефон през който да работя! Отново много ви благодаря, освен бързата реакция и ремонтът е много добре направен! Препоръчвам с две ръце!
read more

Anton Iovchev

Скоро ползвах услугите на сервиза, свършиха работа бързо и без никакви проблеми, препоръчвам ги!

Димитър Цонев

Сервизът е супер. Винаги бързо, точно и професионално. Любезно обслужване и усмихнато посрещане от тяхна страна. Невероятни професионалисти. ПРЕПОРЪЧВАМ!

Moni Gigova

Страхотни млади и любезни хора с желание за работа! Телефона ми работи чудесно, Благодаря Ви за бързината и качеството с което го поправихте.

Янка Монова

Поправят много работи вече 3 ти път водя телефоните на сестра ми при тях от смачкани ги правят заводски!

Atanas Miltenov

Препоръчвам. Mного позитивен екип са ще ви свършат работа със сигурност!

Николай Тодоров

Хората си разбират от работата… Браво!

Cvetan Lepoev