Знаете ли, че? Повечето проблеми които отстраняваме в сервиза са в следствие на некачествено зарядно. В бързината купено от неспециализиран магазин може да нанесе сериозни поражения върху вашият телефон.

Освен качеството и произхода, много е важно при покупна на зарядно, продавача да знае вашият модел смартфон с какъв тип кабел и адаптер се зарежда. Има телефони които изискват кабели с 6A, зареждайки телефона си с кабел от 2.4A рискувате да повредите зарядното или в най-лошия случай Вашият телефон.

В GSM Сервиз Експерт предлагаме голям избор от сертифицирани зарядни и кабели за всички модели смартфони с две години гаранция.

Ако все пак сте сбъркали с избора си на зарядно и имате нужда от смяна на батерия на телефон или друг вид ремонт, предлагаме безплатна диагностика.

Зарядни и кабели за мобилни устройства

Имате нужда от зарядно на вашия телефон?

Можете да се консултирате на място с наш служител, кой е най-правилният избор на зарядно за Вашето устройство.

Или ни се обадете и попитайте за цена!

Отзиви от клиенти

Вижте част от нашите отзиви от клиенти:

Moni Gigova

Сервизът е супер. Винаги бързо, точно и професионално. Любезно обслужване и усмихнато посрещане от тяхна страна. Невероятни професионалисти. ПРЕПОРЪЧВАМ!

Martin Penchev

Изключително съм доволен от предоставените услуги. Екипът работи бързо и качествено, а и цените са напълно обичайни за услугите. Освен всичко друго персоналът е изключително приветлив отзивчив и усмихнат и разясняват състоянието на телефона и времето за ремонт още при приемане. Силно препоръчвам да използвате услугите на съответния сервиз.
read more

Венци Софрониев

Сервизът е супер. Работят супер профисионално и бързо. Горещо препоръчвам.

Teodor Petrov

Няколко телефона нося за ремонт при тях. Mомичето, което обслужва е много любезно, винаги усмихнато. Препоръчвам този сервиз, работят бързо и качесвено!

Не губете време, а направете своята смяна!
В GSM Сервиз Експерт предлагаме смяна на батерия, за минимално кратък срок с гаранция за качество. Може да се свържете с наш консултант по телефона за да разберете колко ще струва смяна на батерия за вашият модел телефон. я на мобилен телефон или смартфон на достъпна цена и в максимално кратки срокове!