През последните години Huawei рязко повишиха нивото си и си извоюваха заслужени позиции на пазара. Иновациите и възможностите, които предлагат във всичките си нови устройства трудно могат да останат незабелязани и логично са високо оценени от потребителите.

Huawei Mate 20 и Huawei Mate 20 Pro успяха технологично до значителна степен да изместят досегашните лидери на мобилния пазар и много от потребителите ги предпочетоха пред новите предложения на Samsung и iPhone.

Основно предимство на серията Huawei Mate 20 са иновативните им Leica камери с невероятни характеристики, които са в състояние да правят снимки, които многократно превъзхождат всичко, което сме виждали досега като мобилна фотография.

Въпреки всички безспорни качества, които притежават телефоните от серията Mate 20, както всяка друга техника, понякога се нуждаят от ремонт. Независимо дали сте изпуснали или намокрили вашия Huawei, ако се нуждаете от ремонт на Huawei Mate 20, не се колебайте да се обърнете към нас.

Поради изключителната актуалност на марката през последните години, нашият сервиз за Huawei притежава богат опит с марката.

Ремонт на Huawei Mate20
  • смяна на дисплей на Huawei Mate 20
  • смяна на батерия на Huawei Mate 20
  • ремонт след намокряне на Huawei Mate 20
  • разкодиране на Huawei Mate 20
  • смяна на букса за зареждане на Huawei Mate 20
  • смяна на високоговорители на Huawei Mate 20
  • смяна на селфи и задна камера на Huawei Mate 20
  • ремонт или смяна на портове на Huawei Mate 20
  • ремонт на дънна платка на Huawei Mate 20
  • решение на софтуерни и хардуерни проблеми на Huawei Mate 20

Имате нужда от ремонт на Huawei Mate 20?

Ако се нуждаете от ремонт на Huawei Mate 20, заповядайте в нашия сервиз в София или Пловдив и се възползвайте от безплатна диагностика и консултация.

Обадете се и попитайте за цена!

Нуждаете се от смяна на дисплей на Huawei Mate 20 или смяна на батерия на Huawei Mate 20, или ремонт след намокряне на Huawei Mate 20? Какъвто и да е проблема, ние можем да ви помогнем, при това в най-кратки срокове и на много добра цена. Нашият екип е специализиран в ремонта на Huawei Mate 20, което позволява поправката да се извършва бързо и съответно на ниска цена.

Всички знаем колко е неприятно да останеш за дълго без телефон, затова ви гарантираме бърза реакция и ви обещаваме, че ще разполагате с вашия телефон в най-кратки срокове. Ако нямате възможност да ни донесете устройството на място в сервиза, можете да ни го изпратите с куриер и след като уточним детайлите по ремонта по телефона и го поправим, ще го изпратим обратно към вас.

Работим с цялата страна, така че в която и точка да се намирате, не се колебайте да се свържете с нас.

Предоставяме ви безплатна диагностика и консултация, както и гаранция за качество на ремонта.

При въпроси, не се колебайте да се свържете с нас
и ще получите безплатна консултация и диагностика.