Един от най-често докосваните и използвани предмети в нашето ежедневие, е смартфонът.
Вече правим всевъзможни неща през своя мобилен телефон – от пазаруване и забавление до довършване на важни задачи в службата и дори проекти за бъдещи значителни планове в житейския си път. Ето защо именно смартфоните са и сред най-често поврежданите джаджи от нашия живот.
Сред най-популярната такава повреда, безспорно, намираме именно повредата на екрана на телефона.

Така нареченият скрийн на нашето мобилно устройство попада в риск постоянно и ежедневно – от надраскване и счупване до тотална повреда, която не винаги може да се коригира и от най-надеждните специалисти в областта. Грешното използване и ненавременните предпазни мерки са сред най-честите грешки, които допускаме в защитата на нашите мобилни екрани.
Как да ги избегнем и има ли изобщо начин за това?

Поставяне на скрийн протектор на телефон

Имате нужда от поставяне на скрийн протектор?

Ако искате да закупите и да ви поставим скрийн протектор, заповядайте в нашия сервиз в София.

Обадете се и попитайте за цена!

Разбира се, че има и нашият екип е тук не само, за да ви даде отговора на този въпрос, но и да го разреши за вас! Служителите в нашия сервиз за диагностика, сервиз, поддръжка, ремонт и смяна на части за мобилни телефони са насреща, за да ви предложат най-подходящия за вашия модел, марка и вид смартфон скрийн протектор, а освен това и с радост ще го поставят. Поставяне на скрин протектор на телефон може и да не е най-често използваната услуга за мобилни джаджи в наши дни, но ние сме длъжни да отбележим, че това не трябва да е така. Причината е, че много хора решават, че могат сами и да изберат, и да поставят своя скрин протектор на телефона си. Много често обаче, ако изборът им е бил правил, поставянето, тоест физическото изпълнение на задачата завършва с провал. Потребителите или повреждат самия скрийн протектор, или наред с него поставят в риск изправността на своя телефон, или си мислят, че са се справили с мисията, но дни или седмици по-късно се оказва, че това не е така. В крайна сметка, при удар, падане или друг тип риск за мобилния телефон устройството се оказва със счупен, надраскан или изцяло повреден скрийн.

За да избегнете всички тези неприятни ситуации, просто се доверете на професионалисти и заложете на професионалната ни услуга поставяне на скрий протектор на телефон. Ние не само гарантираме качествено изпълнение на задачата, но и ви даваме обещание за навременна и скоростна намеса при нужда от такъв тип услуга, а освен това и изключително ниски и достъпни цени.
Моля, имайте на предвид, че разполагаме със скрийн протектори от всякакъв тип – включително и най-често предпочитаните от потребителите, а именно стъклените и нанопротекторите – а в допълнение, работим 6 дни в седмицата и за целия район на град София.

Ако се намирате в София и по някаква причина имате нужда от спешно и качествено поставяне на скрийн протектор на телефон, насреща сме! Разчитайте на нас и нашия екип от надеждни и уверени в това, което вършат, експерти!
Очакваме ви!