Още от появата си на пазара, смартфоните от хитовата серия moto g на Motorola спечелиха потребителите с комбинацията премиум качество – достъпна цена. Сега Motorola предлага 4 нови модела от серията moto g, с още по-впечатляващи характеристика, по-добри камери, удължена издръжливост на батерията, процесорна мощ и големи дисплеи.

По отношение на камерата на moto g7 plus, можем спокойно да кажем, че снимките, които ще направите с него, ще са най-добрите до сега. Лекото потрепване на ръката и лошата светлина са препятствия, които двойната камера 16 МР, снабдена с оптична стабилизация, неутрализира с лекота. За качеството на снимките помагат новия софтуер и изкуствения интелект (AI). Батерията издържа цял ден, има 27W TurboPower зареждане, което зарежда телефона за 12 часа след само 15 минути зареждане. Телефонът е снабден със Snapdragon 636, което го прави най-бързия от серията до сега. Дисплеят Max Vision с U – дизайн осигурява невероятно визуално изживяване с Full HD+ резолюция,

motorola-moto7plus

а комбинацията с високоговорители с кристално ясен звук Dolby AutioTM, прави усещането от работата с телефона неповторимо.
Можете да откриете moto g7 plus на цена от 599 лв.

Какво можем да кажем за новия moto g7? Създаването на съдържание едва ли е било по-лесно някога досега. Видеата и снимките, направени с него оживяват на неговия 6.2“ Vision Full HD+ дисплей с U – дизайн. Двойна 12МР камера притежава набор от режими – цветен акцент, автоматично разпознаване на усмихнати лица и Google LensTV. С цели 50% по-бърз от предшествениците си, moto g7, благодарение на супер бързата мобилна платформа Snapdragon 6323, устройството може да се справи с всички предизвикателства на забързаното ежедневие. TurboPower зареждането и батерията, която издържа цял ден, ви осигуряват спокойствие, а усъвършенствания дизайн на стъклото с Gorilla Glass, не само изглежда добре, но ви дава и сигурност.

Следващ в списъка на иновациите от Motorola е новият moto g7 power. Той се отличава с още по-добра издръжливост на батерията – 5000 mAh. Това ви осигурява 2 дни издръжливост на батерията само с едно зареждане! Когато батерията се изтощи, благодарение на зарядното TurboPower, само за броени минути я зареждате за часове. Дисплеят е ултраширокоъгълен 6.2“ Max Vision HD+, а мобилната платформа е Snapdragon 632. Всичко това ви дава един изключително бърз телефон с отлична резолюция и издръжливост на батерията.
Устройството се продава на цена 399 лв.

Ако сте фенове на гейминга, Motorola има неустоимо предложение и за вас. Новият moto g7 play е изключително мощен и с лекота поддържа много приложения, без прекъсване и забавяне. Снабден с платофрмата Snapdragon 632, телефонът е с 60% по-бърз от предишното поколение. Компактният дизайн се отличава с 5.7“ Max Vision HD+ дисплей с 19:9 съотношение на картината. За снимките, можете да разчитате на 13 МР камерата с автофокус с детекция на фазата и нулево забавяне на затвора, която фокусира по-бързо от премигването на окото.

Всичките 4 moto g7 устройства притежават ексклузивните функции Moto Experience, които улесняват ежедневната работа с телефона. Навигацията е подобрена с един бутон, който заменя традиционните екранни бутони . В комбинация с AndroidTM 9.0 Pie с всяко докосване и плъзгане по екрана, телефоните работят бързо, лесно и безотказно. Усъвършенствана е и възможността за екранни снимки. С докосване с 3 пръста можете да правите снимки по-продължително време, така че да запечатате например цяла статия. След като сте направили екранната снимка, имате опция за редакция и бързо изпращане.

Фенерчето се включва по-лесно чрез 2 резки движения на ръката.

Ако след всичко това, все още не сте убедени, че новите предложения на Motorola заслужават вниманието ви, вижте ги на живо и преценете сами.

Motorola Moto G7 Plus

Вашият коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment